Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Siemanko!!
Autor Wiadomość
Marti250 
Dark girl

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 13:56   Siemanko!!

Witam wszystkich forumowiczow.. :mrgreen:
moze powiem cos o sobie zeby nie bylo.. przede wszystkim mam na imie Marta i pochodze z północy Polski z malej wioski niedaleko Elbląga. Mam juz troche lat za soba.. tzn 18.. stara dupa jestem juz no aele trzeba zyc dalej. interesuja mnie sporty wodne. szczegolnie zeglarstwo(uprawiam regatowo), nie lubie czytac ksiazek bo w szkole mnie lektury do tego zniechecily..
hmmm... co by tu jeszcze napisac.. mysle ze na razie tyle wystarczy. wiecej dowiecie sie ode mnie w traksie naszych rozmow. mam nadzieje ze bedzie mi sie z wami dobrze rozmawialo. jak i wam ze mna.. :-D
do uslyszenia kochani!.. ;-)
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 16:39   

Marti250 napisał/a:
Marta

8-) jak ci się podoba twoje imię i jak się z nim czujesz :-P

jakiej muzyki słuchasz?

Marti250 napisał/a:
mam nadzieje ze bedzie mi sie z wami dobrze rozmawialo

ze mną na pewno będzie ok :mrgreen: jestem bezkonfliktowa, mia, uprzejma i dużo by jeszcze wymieniać.. :mrgreen:

Witaj i miłego pobytu życzę, tu.

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 17:22   

Witam serdecznie :mrgreen:

Nie zwracaj uwagi na skromność Buki :P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 17:43   

trzeba wszystkim wynagrodzić te koszmary z dzieciństwa 8-) ;-)

Aniołek 
Optymistka^^

Buziaki: 1/4

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 20:08   

Witaj :)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

lisette 

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 23:51   Re: Siemanko!!

Marti250 napisał/a:
nie lubie czytac ksiazek bo w szkole mnie lektury do tego zniechecily..

nie jest to bynajmniej powód do chluby (:
na Twoim miejscu raczej bym się do tego nie przyznawała, a pytania o literaturę zbywała milczeniem

ale witam na forum, może się okaże, że będziesz miała coś do powiedzenia

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-07, 23:58   

lisette napisał/a:
nie jest to bynajmniej powód do chluby (:
na Twoim miejscu raczej bym się do tego nie przyznawała, a pytania o literaturę zbywała milczeniem

cóż za miłe powitanie. Lisette, czy twoim zdaniem wstydem jest to że się nie lubi czytać książek? :-P

lisette 

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 00:03   

tak, ogromnym!
nie będę zgrywać tolerancyjnej, bo taka nie jestem i o ile staram się nie oceniać ludzi po muzyce, jakiej słuchają (chociaż często bardzo trudno mi to przychodzi), to od razu skreślam ludzi, którzy nie czytają książek.
tak samo takich, którzy plują pod nogi, wtrącają przekleństwa co drugie słowo, albo ich ulubioną formą spędzania wolnego czasu jest urżnięcie się tanim winem.
sorry.

edit: literówka

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 10:59   

O, zgodzę się z lisette ;-)
Ja na Twoim miejscu nie przyznawałabym, że nie lubisz czytać książek. Dla mnie niechęć do książek źle się kojarzy. Już nie będę mówiła z czym, żeby nikogo nie obrażać.

Ale Marti250 mam nadzieję, że się będziesz dalej udzielać ;-)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Marti250 
Dark girl

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 12:52   

Jakbys w 2 tyg miala do przeczytania pana tadeusza, albo w 3 dni giaura , nieboska komedie to sory. to jest tak poryte ze ja musialam 15 razy czytac kazde slowo zeby cos z tego zrozumiec.. ale powiem Ci ze czasem mi sie uda cos wziac do reki.. np savoir-vivre.. :F
(za bledy sory), Biblie tez czasem czytam, no jak mam sie juz uprzec to teraz musze lalke czytac do szkoly bo babka oczywiscie nam da na to 2 tyg w roku szkolnym.
"a mowisz ze oceniasz tez przez muzyke(jesli dobrze zrozumialam), to ja slucham rocku(LP, 30STM, etc), elektronicznej(Prodigy, pendulum, nirvana, vitalic, etc).. bardzo lubie tez muzyke trance tzn szczegolnie armina van burrena..
Buki no fakt spoko jestes.. zapamietam Cie.. :D:D

a jeszcze jak z moim imieniem sie czuje? dziwne pytanie ale odpowiem ze niezle.. :D moze byc chociaz wolalabym miec inaczej na imie.. :D

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 13:23   

Marti250 napisał/a:
ale powiem Ci ze czasem mi sie uda cos wziac do reki.. np savoir-vivre.. :F

Jakaś aluzja? :-P

Taki czas na przeczytanie lektur, to nic dziwnego, chyba w każdej szkole tak jest.
Widzę, że niedługo będziesz maturę pisać, więc lektury Ci się przydadzą [wiem, że o tym doskonalesz wiesz i jakaś gówniara Cię uświadamia].
Ja w gimnazjum lektur nie czytałam, jedynie streszczenia. Wolałam inne książki. I okazało się, że źle zrobiłam, bo egzamin wyszedł tak, jak wyszedł [ale o tym wspominam tak a propo xD] ;-)

Podoba mi się Twoja muzyka ;-)

Axl Rose

Marti250 
Dark girl

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 14:24   

BlackSmile napisał/a:

Jakaś aluzja? :-P

Taki czas na przeczytanie lektur, to nic dziwnego, chyba w każdej szkole tak jest.
Widzę, że niedługo będziesz maturę pisać, więc lektury Ci się przydadzą [wiem, że o tym doskonalesz wiesz i jakaś gówniara Cię uświadamia].
Ja w gimnazjum lektur nie czytałam, jedynie streszczenia. Wolałam inne książki. I okazało się, że źle zrobiłam, bo egzamin wyszedł tak, jak wyszedł [ale o tym wspominam tak a propo xD] ;-)

Podoba mi się Twoja muzyka ;-)

nie, nic nie sugeruje.. :D naprawdę lobie ta książkę.. tzn już jej nie czytam bo już przeczytałam. naprawdę dużo fajnych rzeczy można sie dowiedzieć.
a mature..hmm.. za 2 lata dopiero. .
jeśli chodzi o lektury to jesli chcem utrzymac 5 nadal z polaka i dobrze zdać maturę to nie moge czytac strzeszczen. dlatego czytam cale. wiec przez lektury nie mam czasu czytac nic innego, a poza tym troche mnie zniechecily do czytania innych rzeczy. bo co to jest za czytanie na przymus? rzadne. zero satysfakcji. to se dalam spokuj. nie jestem typem czlowieka ktory siedzi w domu i jak ma troche wolnego czasu to czyta. żenujące.. ja wole uprawiac w wolnym czasie jakies sporty.. no jak na poczatku napisalam zeglarstwo. jak mam jakis dzien wolny to jade do portu z ojcem i siostra i plywamy sobie. jutro mam regaty to dzis plyniemy se pocwiczyc rozne rzeczy..

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 14:56   

Każdy ma inne zainteresowania i robi to, co lubi ;-)

Axl Rose

XxJustaxX 

Otrzymał 1 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 14:59   

Ave! =)=)
chociaż też jestem nowa, to jednak wypada się przywitać =)
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-08-08, 15:37   

BlackSmile napisał/a:
O, zgodzę się z lisette ;-)
Ja na Twoim miejscu nie przyznawałabym, że nie lubisz czytać książek. Dla mnie niechęć do książek źle się kojarzy. Już nie będę mówiła z czym, żeby nikogo nie obrażać.

a ja na twoim miejscu nie przyznawałabym się do tego że uważasz że wstydem jest to że ktoś nie lubi książek

lisette napisał/a:
tak, ogromnym!
nie będę zgrywać tolerancyjnej, bo taka nie jestem i o ile staram się nie oceniać ludzi po muzyce, jakiej słuchają (chociaż często bardzo trudno mi to przychodzi), to od razu skreślam ludzi, którzy nie czytają książek.
tak samo takich, którzy plują pod nogi, wtrącają przekleństwa co drugie słowo, albo ich ulubioną formą spędzania wolnego czasu jest urżnięcie się tanim winem.
sorry.

zacznijmy od tego: jeśli ktoś nie lubi czytać książek to wcale nie oznacza że ich wcale nie czyta i że jest głupszy od Ciebie. I skreślasz ludzi bez powodu, nawet ich nie znając.
I co wspólnego mają przekleństwa, pijaństwo i palenie z nie lubieniem książek?

Marti250 napisał/a:
Buki no fakt spoko jestes.. zapamietam Cie.. :D:D

a jeszcze jak z moim imieniem sie czuje? dziwne pytanie ale odpowiem ze niezle.. :D moze byc chociaz wolalabym miec inaczej na imie.. :D

Buka nie Buki :-P Jestem dziewczynką.
Pytam cię o to imię bo wiem jak to jest być jego posiadaczką i sama za nim jakoś szczególnie nie przepadam

Odpowiedz do tematu