Siemka Wszystkim!
Widzę, że wszyscy przedstawiają się w osobnych tematach więc i ja tak zrobię, bo nana radziła się przedstawić. A więc:
Jestem Malwa, mam 14 lat. Mieszkam w Pile (wlkp). Moje zainteresowania to : Czytanie ksiązek,jazda na łyżwach, oglądanie meczy (w tv), pisanie, siedzenie w necie.
W przyszłości chce zobaczyć Egipt , Paryż i... stadion Anfield. Myśle,że będe częstym użytkownikiem tego forum. Pozdrowienia dla was...
Ostatnio zmieniony przez Malwa 2008-08-17, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Marti: dzięki za zauważenie błędu. Oczywiście jazda amatorska.
BlackSmile: Najbardziej lubie czytać ,, z życia nastolatek'' np. Pamiętnik Księżniczki,Letni Staż, Pamiętnik Jedynaczki itp.
Buka: Oglądam mecze... Liverpoolu(większość myśli,ze to cioty), pisze opowiadania, a ostatni krótki scenariusz. Słycham pop , r&b (rihanna, dj remo, one republik , gosia andrzejewicz itp.)
Dzięki ,że tu weszłyście...
_________________ W życiu ważne jest to co osiągnąłeś...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Poprostu nie lubie pokazywać swoich prac, a poza tym jest nie dokończona...
No ewentualnie pierszy rozdział tandetnego scenariusza...A co takie jesteście ciekawe moje twórczości??
_________________ W życiu ważne jest to co osiągnąłeś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum