Hah, a to takie dziwne? Nie no, ale poza reklamą w tv sims3 to nawet nie wiem jak to wygląda. Jedynie słyszałam opinie i zachęty że fajne, buduje się domek, blabla, i zajmuje się ludzikami. Cóż, nie zachęciło mnie to :P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
To ja będę już 3 w tym temacie, że nigdy w to nie grałam.
Wiem, że etraz jest głośno na temat Sims III i ta edycja pobija na głowe wcześniejsze Simsy. Jest bardziej udoskonalona.
Zmówiłyście się?
Ja pamiętam, że jak byliśmy mniejsi, to wszyscy to chcieli mieć. Cały czas wielkie pożyczanie płyt, przegrywanie, a potem dyskutowanie o naszych rodzinach ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
A ja sobie grałam w simsy, ale tą pierwszą część ;) I nawet mnie to wciągnęło... ale jak ciągle siedziałam i opiekowałam się rodzinką, potem jeszcze kody weszły, czyli już w ogóle się nic nie robiło, tylko kody wbijało- jakoś mi się to znudziło. I teraz też nie mam już z tym styczności ;) Ale miałam.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Też nie słyszałam o osobach, które by w Simsy nie grały
A mieliście już do czynienia z tą trójką? Ja w ogóle, ale niewykluczone, ze z ciekawości zobaczę, jak to wygląda ;).
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum