gierka jak gierka..daje możliwo¶ć pobawienie sie w "dorosłe" życie...kiedy¶ grałem ale w te pierwsze wersje...a najbardziej popdobała mi sie podstawowa wersja Sims
Ja kiedy¶ grałam, nawet teraz z chęci± bym sobie w to pograła, ale jako¶ czasu nie ma i już tej gry też nie mam;) grałam w wersję podstawow± i w drug±. W sumie to gra trochę nudna, mój brat się zawsze ¶miał że w tej grze nie ma celu ani sensu i jest głupia. Mi tam się podobała;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja grałam w jedynkę. Byłam młodsza i gra była do moich umiejętno¶ci wprost idealna. Dwójka mi się już tak nie podobała.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja najbardziej lubiłam budować dom (: zajmowanie się simami już mnie trochę nudziło, generalnie się wkurzałam, że cały czas s± głodne/zmęczone/brudne, brr, nie mogłam nad tym zapanować. Więc zwykle na budowaniu się kończyło (:
Dwójkę kupił sobie mój brat, chyba ze dwa razy próbowałam grać, po czym doszłam do wniosku, że po prostu z tego wyrosłam.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja najbardziej lubiłam budować dom (: zajmowanie się simami już mnie trochę nudziło, generalnie się wkurzałam, że cały czas s± głodne/zmęczone/brudne, brr, nie mogłam nad tym zapanować. Więc zwykle na budowaniu się kończyło (:
też tak miałam;) zazwyczaj tworzyłam tylko te ludziki i budowałam im domu, a bawić się nimi mi nie chciało;)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A ja na odwrót. Nie przepadałam za tworzeniem domu, ale uwielbiałam się nimi zajmować
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
"KoFFam", "zakoFFusiam"- nie lubię takich zwrotów "słita¶nych", ale to nie na temat.
Oo teraz sobie bym zagrała w to..
Lubiłam tworzyć domy, opiekowanie nimi też mi odpowiadało, ale faktycznie, gdy gra się w ni± do¶ć często robi się już to nudne.
Niestety już nie posiadam tej gierki . . .
Ja tesh koffusiam simsy Magdzilla wiesh? Supcio, co nie?
A tak na serio, to kiedy¶ grałam. Ba! Byłam maniaczk± simsów! Teraz.. nie mam czasu, nie chce mi się.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ja czasami mam tak, że co¶ mnie nachodzi i mam ochotę zagrać w simsy. Kiedy¶, dawno dawno temu miałam bzika na tym punkcie i o dziwo nie nudziło mi się. Bardzo bym chciała zagrać w to jeszcze raz, np. w 2 bo miałam styczno¶ć z tylko wersj± podstawow± gdzie nie było żadnych opcji. Potem powchodziły te dodatki - zwierzaki, wakacje, zakupy i różne takie. U mnie na komputer nie wchodziły ;)
Słuchajcie, a ja dopiero ostatnio wkęciłam się bardziej w gry komputerowe. Marzę o playstation..., hmmm, ale chyba teraz mogę tylko pomarzyć, bo nie s±dzę by rodzice chcieli mi kupić to cako. W simy grywałam u znajomych. Wlasnej płyty nie mam, ale mam nadzieję, że dostanę j± pod choinkę. (Zasugerowałam to ostatnio ¶więtemu mikołajowi;P)
Widziałam jak mama odbierała duż± paczkę z merlina, wiem, że kryje ona dużo rzeczy, które wyl±duj± pod choink±. Nie próbowałam nawet tego wszystkiego szukać w domu, bo lubię niespodzianki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum