o, ja tez Finowie s± tacy faajni :D z Janne Ahonenem na czele, wielka szkoda że go nie będzie :(
Ahonen jest jaki¶ dziwny.
x)
Tzn ogl±dałam prawie wszystkie te turnieje i jeszcze nigdy nie widziałam, żeby On się u¶miechał.
Nie mówię, że ma pękać ze ¶miechu ale On zawsze jest ¶miertelnie poważny ^^
Hm a wracaj±c do skoków.
To lubię ogl±dać.
Kiedy¶ kiedy był szał na Małysza to cała rodzina ogl±dała, a teraz to hm, już z mniejszym entuzjazmem.
Najfajniejszy jest Martin Schmitt ^^
I Jemu głównie kibicuję.
Najfajniejszy jest Martin Schmitt ^^
I Jemu głównie kibicuję.
Oooo, jego też uwielbiam Szczególnie do 12. roku życia mu kibicowałam, a potem już tylko Janne ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Tzn ogl±dałam prawie wszystkie te turnieje i jeszcze nigdy nie widziałam, żeby On się u¶miechał.
Nie mówię, że ma pękać ze ¶miechu ale On zawsze jest ¶miertelnie poważny ^^
to jest w nim fajne^^ na pewno duże lepsze to od tego do bólu słoldziutkiego Morgiego i jemu podobnych.
A Janne się u¶miecha, tyle, że nie mizdrzy sie do kamery jak głupi, tylko kiedy trzeba, i jak na Fina przystało, wtedy kiedy trzeba:) A ja własnie nie raz widziałam jak ładnie się usmiecha.
A poza tym on mnie rozbroił kiedy miał takie dwa kucyki i one mu tak z pod kasku wystawały^^
A poza tym on mnie rozbroił kiedy miał takie dwa kucyki i one mu tak z pod kasku wystawały^^
Boże, pamiętam to ^^
Niestety.
x)
jeszcze kurcze jeden jest taki cudowny ale zapomniałam oczywi¶cie jak się nazywa.
Nazwisko ma chyba na ,,L" taki ciemny :D
A ja własnie nie raz widziałam jak ładnie się usmiecha.
Fakt, u¶miecha się rzadko, ale jak już to ma taki u¶miech, żee....
Bramka napisał/a:
No, to było ¶wietne xD
A nie wiem, co wy do Morgiego macie. A Ammana lubicie? ;>
A dzi¶ skoki odwołali ;) Nie ma to jak Finlandia :D
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja pewnie jak zwykle będę też kibicował Bjoernowi-Einarowi ROMOERENOWI
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Kurczę, nie.
Dobra, nie robię offtopu.
Jak sobie przypomnę to dam znać :)
Wysłany: 2009-01-04, 14:09
Taa..to były nasze czasy skoków narciarskich, kiedy Małysz wygrywał wszystkie turnieje. Teraz to też ogl±dam, ale nie z takim zapałem jak kiedy¶. (aktualnie mam w telewizorze przeł±czone na skoki)
Słyszeli¶cie? Janne Ahonen ma wrócić do kariery! Wielki powrót mistrza! Jak się dowiedziałam, to się cieszyłam jak nienormalna, ludzie na mnie jak na zbzikowan± patrzyli (kumpela, która była chora, wysłała mi smsa, że skoczek wraca, a yłam wtedy w szkole ).
Dla zainteresowanych: http://sport.onet.pl/0,0,1930852,wiadomosc.html
Ja też! Kocham Finlandię, Finów, Finki (xD), fińskie zwierzęta, budynki, muzykę, kulturę, wszystko, wszystko!
I nie mogę się doczekać, kiedy Janne wróci
I rozpoczęcia sezonu F1, ale może już przestanę offtopować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum