Już niedługo zaczyna się sezon, więc uznałam, że można by taki temat założyć.
Oglądacie?
Komu kibicujecie?
Jak sądzicie, jaką formę będzie miał Małysz w tym sezonie??
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Już dawno przestałam oglądać. Kiedyś mnie to kręciło jeszcze. Ale odkąd Małysz to "przeżytek" to nie chce mi sie oglądać.
Małysz juz dawno stracił swoją formę i tzn "jego czas" tez sie skonczył.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Kilka lat temu oglądałam, ale bum na skoki narciarskie już minął i ja też przestałam się tym interesować.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Nie za bardzo lubię oglądać skoki narciarskie, jeśli już oglądałam to z nudów:)
A Małysz kiedyś musi zgasnąć, tak jak każda gwiazda, jego czas już się skończył:) zresztą z roku na rok coraz słabiej wychodzi. Ale życzę mu jak najlepiej:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A ja Finom. Ale nie będzie mojego kochanego Janne Ahonena w tym sezonie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Kibicuję Norwegom, i Finom (jednak nie przepadałem za J.A.) Nie cierpię Austriaków :P
Co do tego sezonu, to mam cichą nadzieję, że Mała mysz będzie na koniec sezonu na pudle.
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Kadra Norweska jest najlepsza z Andersem Jacobsenem na czele ;)
A co do naszego Adama, to kiedyś może był i dobry. Zrobił swoje i wystarczy, może kiedyś doczeka się godnych następców. Małyszowi trochę lat przybyło i trudno wymagać, aby nadal skakał tak dobrze jak kiedyś.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ale ten który wkurza mnie najbardziej, tak ze patrzec nie moge na niego, na jego buziaczki itp to Morgi, ja go po prostu nie mogę ścierpieć.
Chciałabym żeby Matti Hautameki (nie jestem pewna jak sie pisze) wrócił do formy, bo go bardzo lubie:)
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
A ja go lubię :]
Ale w tym sezonie będę kibicować Simonowi Ammann, bo Janne nie ma :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum