kawy nie pije w ogole bo jest ohydna:P za to herbatunie uwielbiam:D i pije minimum 5 razy dziennie. w czarnej i earl-gray cukier musi byc, przynajmniej lyzeczka, ale w duzym kubku daje dwie. I cytryna tez musi byc. Czerwon± herbate bez cukru. mmm... no i mi sie ochota na herbatke zrobila:D ide se zrobic:P
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Nic nie słodzę :) Za to muszę codziennie wcinać jakie¶ słodycze, bo czym¶ muszę nadrabiać braki cukru :) Słodzona herbata - zabójstwo smaku
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Herbatka, czy kawa, jak dla mnie musz± być koniecznie z cukrem. Kawa może trochę mnie, bo jeżeli mam mleko, czy ¶mietankę, to jeszcze bez cukru wypiję. Ale herbaty nieposłodzonej nie ruszę, choćby nie wiem co :p Po protu nie lubię smaku gorzkiej herbaty.
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Nie słodzę nigdy. Ani kawy, ani herbaty (w każdym wypadku uważam to za profanację). Jak zauważył Mogget cukier zabija smak herbaty (wszystkie wtedy s± takie same). Biała ¶mierć (:
Zreszt±, herbatę mi słodzili chyba tylko w przedszkolu, więc nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy słodz± faktycznie (a niektórzy nawet po dwie łyżeczki, lub więcej!).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja również. Nigdy nie słodziłam i nie będę. Herbata z dodatkiem cukru całkowicie traci swój smak. Pozostaje tylko lekki jej posmak, a wła¶ciwie smakuje jak tylko woda z cukrem.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Zazwyczaj słodzę. 2 łyżeczki. Herbaty nie muszę, czasem piję gorzk±, ale kawę (jak już piję), to muszę posłodzić. Za to herbaty bez cytryny sobie nie wyobrażam.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Zabijasz swój mózg podobno gdy dodaje się cytrynę do herbaty to nieprzyswajalny glin z herbaty staje się łatwo przyswajalnym cytrynianem glinu odkładaj±cym się w mózgu (ten zwi±zek występuje u osób chorych na Alzheimera). Chyba nic nie pokręciłem :) ale i tak lubię cytrynę w herbacie ;P
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum