Witajcie, pragnę wam przestawić piłkarskiego managera online ,który niedawno obchodził swoje piąte urodziny. Może i wielu z was o nim słyszało, przygotowałem jednak troszke dokładniejsze wiadomości na temat tej gry. Mam nadzieję że wklejając je tutaj nie łamię regulaminu tak więc zapraszam do krótkiej lekturki :]
Sokker Manager jest piłkarskim internetowym managerem. Po zarejestrowaniu otrzymasz własną drużynę; Ty decydujesz jakich piłkarzy i jaką formację chcesz trenować a których piłkarzy chcesz sprzedać, tworzysz własną taktykę, i ustawiasz skład drużyny według własnego managerskiego przeczucia. Nie jest łatwo konkurować z ponad 60 000 managerów z ponad 90 krajów, więc jeśli preferujesz gry w stylu Football Manager na kodach z komputerem to nie jest to gra dla Ciebie.
W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą :) Jeśli się zarejestrujecie znajdziecie mnie w grze pod loginen brokus . Możecie śmiało pisać wiadomości w sk@ - sokker mail .
Tylko MANAGERZONE!! Nic więcej się nie liczy jeśli chodzi o takie gierki :)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
W MZ jest większa rywalizacja ;) Tam jest ponad 700 tysięcy użytkowników a samych naszych jest ponad 60 tysięcy :)
I w ogóle macie jakieś osobne forum, nie licząc tego w grze? Zrzeszacie się w klany, macie jakieś inne rozgrywki oprócz ligi i oficjalnych lub nieoficjalnych pucharów w grze? :)
Grałem w goalunited i chyba w hattrica i jednak wybrałem mz :)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
A więc tak :> W grze u nas jest mniej ludzi to prawda, ale staramy się teraz o powiększenie liczby userów :) Gra jest o wiele lepsza od hattricka moim zdaniem , a jak wiesz hattrick ma najwiecej użytkowników z wszystkich managerów. Sam widzisz ze po liczbie uzytkowników nie mozna określić czy gra jest fajna czy nie :)
Sokker posiada swoje forum i nie piszemy poza nim bo jest ono chyba najlepszym z jakichkolwiek for, posty są generowane w sekunde, inni userzy mogą Ci od razu odpisać, nie trzeba czekać długo na odpowiedzi.. forum jest bardzo fajne i przejrzyste i nikt z sokkerowiczów nie pisze na forach typu fora.pl bo są przyzwyczajeni do jedynego w swoim rodzaju forum sokkerowego :)
Czy łaczymy sie w klany? Hmm u nas sie to nazywa federacje ;) Można sobie założyć federację i dołączyć do niej moga dowolni userzy.. jeśli ktoś założy sobie lige towarzyską to do niej dostaje dodatkowe forum, tam często powstają nieoficjalne federacje i "klany" ;) Tak więc nie trzeba zakładać for na zewnątrz. Są jednak federacje które mają swoje fora, ja do zadnej takiej nie naleze :)
O jakie rozgrywki Ci chodzi? Sa typery gdzie mozna wygrać konto plus itp, każdy tam znajdzie miejsce dla siebie na prawdę :) Często ludzie zostają w grze głównie dla forum gdyż jest ono bardzo pomocne i wszystkiego się tam praktycznie mozna dowiedzieć - nie tylko o sokkerze:>
ps. zarejestrować się i zobaczyć jak tam jest zawsze możesz:) Nie mówie ze musisz zostać i grać wiecznie ale gra jest bardzo ciekawa i pociąga za sobą wielu userów którzy na niej spędzają kilka a nawet kilkanaście godzin dziennie :D
ps. zarejestrować się i zobaczyć jak tam jest zawsze możesz:)
To staram się robić, ale czekam na aktywację konta. :)
Cytat:
O jakie rozgrywki Ci chodzi?
W mz aby zawodnikom nie spadła forma, drużyna musi rozegrać 6 meczy w tygodniu (dwa to spotkania ligowe) więc pozostałe muszą być meczami towarzyskimi, więc żeby jakoś urozmaicić rywalizację w mz stworzono ligę klanów i turniej miast. Zamiast opisywać podam linka. Liga klanów - http://forum.managerzone.pl/viewtopic.php?t=22473 Sam należę do jednego z klanów. Większość klanów ma swoje osobne fora gdzie dyskutujemy nie tylko o managerze :) Turniej miast działa na podobnej zasadzie, tylko że tam jest tylko ekstraklasa i "grupy eliminacyjne" i tam w danym mieście grają ludzie którzy albo w nim mieszkają albo są z nim związani, nie to co w klanach gdzie to od pozostałych osób zależy czy chcą kogoś nowego czy nie :)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Oczywiście na forach federek i na prywatnych forach w sokkerze też dyskutuje się o grze , o zawodnikach itp
co do formy w sokkerze jest to specyficznie rozwiązane.. forma jest tak uwarunkowana że nikt nie wie co zrobić by wzrosła, nie ma definicji na wzrost formy, wielu się domyśla ale nie ma konkretnej tezy na to co i jak. Dziwne? hmm patrząc na prawdziwych piłkarzy to nie mamy wpływu na ich formę, co z tego że trenują skoro mogą mieć gorszy dzień , problemy rodzinne itp. W sokkerze nie jest to wyszczególniane i forma to jedna wielka tajemnica :)
Sokker ma takie swoje tajemnice i to w nim jest najlepsze:)
Założyłem drużynę. Co mi się od razu rzuca w oczy - mało przejrzyste menu :)
I te statystyki piłkarzy :/ dobry, beznadziejny. To do mnie nie trafia, wolę jasno widzieć jak wyszkolony w danej dziedzinie jest piłkarz. Muszę jeszcze w wolnym czasie poprzeglądać inne opcje ;)
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Poczytaj zasady, tam masz opisane poziomy skili ;) To w jakim stopniu gracz ma naplusowany skill zalezy od twoich obserwacji przy treningu, np po 4 tygodniach gracz "skoczy" w danym skilu, wtedy mozesz określić jego talent:)
Heh nad menu cały czas trwają prace z tego co wiem, powiedz dokładnie co Ci się nie podoba albo jak byś to widział :> Strona traci na tej nieprzejrzystości no ale jak ktoś zacznie grać i go wciągnie to juz nie zwraca na takie rzeczy uwagi :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum