Witam.
Na forum trafiłam zupełnie przypadkiem.
Znalazłam adres na googlach i bardzo spodobał mi się adres forum. Więc zajrzałam. :]
Zarejestrowałam się przed chwilą. Mam nadzieję, że na trochę tu zagoszczę.
Chciałabym poznać tu nowych, ciekawych ludzi oraz w końcu porozmawiać, podyskutować z kimś na ważne tematy.
Jestem nastolatką.
Jak się domyślacie jestem bardzo spokojna i opanowana (nick). Tak mówią.
Chociaż czasem trudno z emocjami i z uczuciami.
Reszty dowiecie się z treści postów. Jeśli chcecie możecie również napisać prywatną wiadomość. Na pewno odpiszę. :]
Pozdrawiam!
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ano, widać, że jesteś spokojna:)
Miłego postowania! Tylko nas nie opuszczaj zbyt szybko;)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
bo buziak jest dorosła, a dorośli lubią pytać o liczby;)
jakby nie mieli lepszego tematu do rozmowy;p
Cytat:
A po czym widać, że jestem spokojna?
Po sposobie pisania:)
Spokojna, wiek się nie liczy, naprawdę:)
Baw się dobrze:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum