Wczoraj odbyła się gala wręczenia nagród Przeglądu Sportowego dla najlepszych sportowców roku. Oto najlepsza dziesiątka:
1. Robert Kubica (Formuła 1)
2. Leszek Blanik (gimnastyka sportowa)
3. Tomasz Majewski (lekkoatletyka)
4. Adam Korol, Michał Jeliński, Marek Kolbowicz, Konrad Wasielewski (wioślarstwo)
5. Szymon Kołecki (podnoszenie ciężarów)
6. Maja Włoszczowska (kolarstwo górskie)
7. Tomasz Gollob (żużel)
8. Tomasz Sikora (biathlon)
9. Agnieszka Radwańska (tenis)
10. Piotr Małachowski (lekkoatletyka)
Oglądaliście galę?
Zgadzacie się z wynikiem?
A może waszych kandydatów nie było nawet w nominowanych?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Sama miałam przed chwilą chętke na stworzenie takiego tematu :) Moim zdaniem jest to trafny wybór. Ciekawie czy będziemy mogli także podziwiać sukcesy Kubicy w tym roku.
Gali nie oglądałam.
Nie oglądałam ale zgadzam się z BlackSmile, należało się mu :))
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 15:00
No należało, należało, ale też moim zdaniem Tomasz Majewski powinien zająć II miejsce. W końcu w Pekinie na olimpiadzie zajął I, więc wg mnie tutaj powinien być drugi.
No należało, należało, ale też moim zdaniem Tomasz Majewski powinien zająć II miejsce.
Moim też, bardzo go lubię
Kubicy się należało. Jeszcze dla mnie Radwańską zaniżyli.
A teraz co do nominowanych:
Co tam robi Błaszczykowski i jakiś jeszcze piłkarz (nie pamiętam, kto), skoro nie było Smolarka?! Gdyby nie on, nie dostalibyśmy się do Euro! I co? ... A Boruc?! Nie skomentuję...
I jeszcze brakło mi Mariusza Wlazłego. Może nie mieliśmy jakiś większych reprezentacyjnych sukcesów siatkarskich, ale Mariusz to świetny gracz na skalę światową i moim zdaniem powinni go nominować. Może patrzę na to nieco subiektywnie, bo to mój ulubiony sportowiec, ale cóż, tak myślę i nie zmienię zdania
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Brożek:)
I jemu w sumie sie należało być nominowanym, że Ebiego nie było też szkoda, powinien być za Błaszczykowskiego, ale to jeszcze przeboleję, za to brak Boruca? Szkoda gadać.
WifeOfDevil napisał/a:
I jeszcze brakło mi Mariusza Wlazłego
Ja bym zdecydowanie wolała Winiarskiego i jego brak mnie zdziwił najbardziej. Przecież został mistrzem Serie A i był jednym z najlepszych siatkarzy całej ligi włoskiej, co ciągle podkreslały włoskie media. Był chwalony niemal po kazdym meczu.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum