Narty, snowboard? A może pozostajecie przy sankach/dupolocie?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Uwielbiam narty^^ Mam blisko siebie kilka stoków wiec jest fajnie:D
Na sankach oczywi¶cie też, ale najlepsze jest, jak sie pojdzie na taka duuuż± górę (to jest jaka¶ ¶cieżka z której nikt nie korzysta) z wieloma zakrętami, idzie się na nia no przynajmniej z 10-15 min, ale jak sie dłuugo zjezdza:D Super sie zjezdza z niej na oponach po samochodzie, jedzie sie i jedzie, kręc±c sie wokół siebie, albo jadac tyłem. jest bosko^^
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Łyżwy lubię:) narty też, ale już dawno nie jeĽdziłam, bo nie mam jak.
No i oczywi¶cie sanki lub worek siankiem wypchany:D
Chociaż no i tak moimi ulubionymi "sportami" zimowymi s±: skakanie w zaspy, nacieranie się ¶niegiem, rzucanie ¶nieżkami
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja ze sportów zimowych to tylko narty. Jak byłam młodsza, to jeszcze sanki, ale już wyrosłam, jak chyba każdy
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja nie mam gdzie zjeżdżać, a na sankach mnie nikt już nie poci±gnie Mogę się co najwyżej pobawić w renifera siostry xDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum