Ja kiedy jestem zdenerwowana to wł±czam gło¶no muzyke by się odreagować i zajadam słodycze. choć czasem sie zdarzy, ze nie potrzebnie na kogos nakrzycze :P
Na stres? Nie mam jako takich sposobów. Mija sam tak szybko, jak się pojawił.
W ogóle rzadko mnie dopada stres. Jedynie przed występami publicznymi, to wtedy staram się my¶leć o czym¶ innym ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Cóż, stres jest czasem potrzebny ;]
Na mnie działa mobilizuj±co, taka trema przed występem na przykład.
A tak to jako tako z nim nie walczę.
BlackSmile napisał/a:
Mija sam tak szybko, jak się pojawił.
No wła¶nie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Papierosek ,muzyczka na maza, pogadanie z przyjaciółk± :)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Zależy, jak sie wkurze na co¶ to wywalam to w k±t albo przez okno. A jak na kogo¶ to zamykam sie w pokoju i pisze gdzie¶ (na kartce lub np. w pamiętniku) donos na tego kogo¶.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Ostatnio zmieniony przez Sue 2008-08-01, 14:36, w cało¶ci zmieniany 1 raz
fajka (ale nie polecam)
herbata z melisy (ooo tak. wszystkim bezsennym też polecam)
ewentualnie przed egzaminem czy czym¶ takim można sobie zadać w głowie kilka pytań, żeby się upewnić, że się wszystko wie.
zależy gdzie sie jest jak mam stresa w domu to na internet i muzyka na ful wchodze też na forum poczytać , a je¶li sie jest po za domem to z kim¶ pogadam lub zaczne byle co czytać byle tylko zapomnieć o stresie
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Ja staram się opanowywać, nawet się tak bardzo nie stresuję. Wcze¶niej było dużo gorzej, ale kupiłam sobie StressOff i sytuacja się poprawiła. Jak co¶ jest nie tak, to staram się z kim¶ porozmawiać. To jest również dobry sposób i to sprawdzony.
_________________ Ludzie bowiem to Anioły bez skrzydeł i to jest wła¶nie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum