Radia słucham raczej rzadko. Czasami kiedy nie mogę zasn±ć i zupełnie nie mam co robić, to wł±czam radio, ale takie sytuacje s± sporadyczne.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Nienawidzę ESKI, to radio karmi ludzi jakimi¶ piosenkami o du*ie marynie i puszcza w kółko jakie¶ Feele czy Rihany ;) Dla mnie to radio jest takim odmóżdzaczem ;P Czasami w autobusie zamiast mp3 z telefonu posłucham Roxy (jak leci co¶ innego to słuchawki na uszy) :) W domu sam z siebie nie słucham żadnych stacji radiowych.
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Nienawidzę ESKI, to radio karmi ludzi jakimi¶ piosenkami o du*ie marynie i puszcza w kółko jakie¶ Feele czy Rihany ;)
Też tak my¶lę.
Ja rzadko słucham radia, wolę sama sobie wybrać jakich utworów słucham. A jak już radio, to tylko na miastomuzyki.pl stacje: Hard&Heavy lub Rumor.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
a ja raczej słucham tego, co mam na komputerze, niż radia.
jak wł±czam -- to nie dla muzyki, tylko raczej audycji, dlatego całkiem lubię "trójkę" (chociaż mam wrażenie, że kiedy¶ było tam więcej fajnych rzeczy do posłuchania), lubię też listę przebojów, która podsumowuje cały rok, jest naprawdę dobra, dyskusje o muzyce też s± na poziomie.
a w samochodzie często mój tata wł±cza złote przeboje, heh, miło czasem sobie co¶ od¶wieżyć, ale cały czas bym tego nie mogła słuchać.
jak jeĽdzimy sobie sami, z chłopakiem, to zwykle mamy tylko własne płyty.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
skoro s± ludzie którym to się podoba i tego słuchaj± to może nie jest to aż tak złe:)
Tak, może to nie wina radia, tylko ludzi, którzy go słuchaj±. W końcu każdy ma swój rozum, jednak nie zawsze robi z niego odpowiedni użytek :]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Radio słucham tylko rano, jak robie sniadanko do szkoły, tj godzina 4,5. I jest to tylko i wył±cznie złote przeboje. O tej godzinie lec± tam zazwyczaj ¶wietne piosenki, jak np. często słyszę Whisky, Wehikuł czasu Dżemu, albo Skóra-Chłopców z placu broni, albo Budka Suflera i tego typu piosenki;) A po południu jak sie zdarzy je wł±ćzyc to juz nie sa takie fajne, tylko rano;) Ale mimo wszystko uważam ze to najlepsze radio. No feela itp jeszcze tam nie słyszałam:D
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
o.O czy ja o czym¶ nie wiem? To przypadkiem nie jest piosenka zespołu Aya RL?
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Bramka napisał/a:
albo Skóra-Chłopców z placu broni,
o.O czy ja o czym¶ nie wiem? To przypadkiem nie jest piosenka zespołu Aya RL?
Też mi się tak wydaje.
Bramka napisał/a:
jak robie sniadanko do szkoły, tj godzina 4,5
Kobieto, czemu tak wcze¶nie?
U mnie w domu nigdy nie słuchało się radia i może też dlatego ja nie mam takiego nawyku. Czasami może chętnie posłuchałabym jakie¶ ciekawej audycji, ale trudno jest na tak± trafić.
ja piernicze, jaka ze mnei głupota, oczywi¶cie że tak przepraszam za pomyłke, słuchałam wła¶nie Chłopców z placu broni, i w głowie co innego, w uszach co innego, na klawiaturze mieszanka nastepnym razem sprawdze przeczytam post przed wysłaniem
pola napisał/a:
Kobieto, czemu tak wcze¶nie?
Taki pech:( do szkoły ponad 30km, busy jeżdz± do¶ć rzadko... trzeba sobie jakos radzic;)
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Taki pech:( do szkoły ponad 30km, busy jeżdz± do¶ć rzadko... trzeba sobie jakos radzic;)
O której masz autobus? Mam koleżanki, które dojeżdżaj± 60 km i nie wstaj± tak wcze¶nie, ale to zależy od komunikacji w danym miejscu. Wybacz, że tak dr±żę temat.
Co do tematu, to wielkiego wyboru stacji radiowych nie mam. Nie docieraj± do mnie fale radiowe xD. Istny trójk±t bermudzki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum