Jeśli chodzi o mojego mężczyznę to jest chyba trochę inny, bo od stringów woli takie obcisłe figi -- jakby trochę bokserki, ale wykończone koronką (wiecie co mam na myśli? nie umiem chyba tego lepiej opisać, w każdym razie nie takie jak na obrazku 3), chociaż stringami też nie gardzi. I woli jasną bieliznę (waniliową albo ecru) od czarnej. co też jest chyba rzadziej spotykane.
Ze staników to mam głównie bardotki i zwykłe z fiszbinami wykończone koronką. Nie cierpię tych z gąbkami, w ogóle ich praktycznie nie kupuję.
Czy lubię się stroić w bieliznę dla mojego mężczyzny? Oczywiście.
Lubię ten moment, kiedy nie wszystko jest odkryte i kiedy pozwalam przez chwilę tylko patrzyć.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
C do upodobban panów to mój też lubi jasną bielizne :):) ale to raczej dlatego że ja mam ciemną karnacje i przez to efekt opalenizny całego ciała
a to jasne kolory podkreślają :):)
Wydaje mi się że jak ktoś jest ładnie opalony lepiej wygląda w bielach i innych jasnych odcieniach :):) ewentualnie w czekoladzie.
Jak ktoś ma skóre białą to ładniej mu w czerniach:) :)
ja tam lubie boxerki i stringi na mojej pannie ^^, kolory obojetnie jakie :P
lisette napisał/a:
Lubię ten moment, kiedy nie wszystko jest odkryte i kiedy pozwalam przez chwilę tylko patrzyć.
dla faceta to tortury
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
No ja zdaję sobie z tego sprawę (:
Takie, powiedzmy, drażnienie faceta. Ale on nie narzeka, naprawdę.
A ja buziaku mam właśnie bardzo jasną karnację (i jestem blondynką), dlatego generalnie lepiej się czuję w ciemnej bieliźnie.
Ale facetów trudniej rozgryźć, niż się to wydaje na pierwszy rzut oka.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum