Kazda z nas zapewne marzy o tym jedynym najważniejszym dniu w swoim życiu:) Każda z nas chciala by w tym dniu wyglądać wyjątkowo i pieknie :) aby wszystko dopasowane było w najdrobniejszym szczególe:)
I tutaj suknie ślubne jakie Wam się podobają:)
wklejam kilka propozycji:)
Może Wy pokażecie swoje :)
ja szukam koniecznie białej- zadna ecriu bądz śmiatańkowa czy cappucino w gre nie wchodzi:)
Poza tym ja mam ciemną karnacje więc biały dodatkowo mi ja podkreśli.
chciala bym bez ramiączek i innych takich na szyje- chce mieć odsłonięty dekolt w suknie i ramiona : oraz kawałek plecków
a suknia hmmm raczej chce coś skromnego bez bufiastych ramion i zbędnych falban czy przesadynych koronek:)
Bardzo podobają mi sie chafty :)
I podoba mi się długi tren który ładnie ciągnie się po ziemi w kościele :) najlepsze są te chaftowane bogato :) bo wyglądają efektywnie :) no i oczywiscie podpinany ten pren bo trzecież w takiej sukni trzeba też tańcować :):)
Podobają mi się doły w kształcie litery A- ale nie te takie balówki:)
Pani stylistka mi natomiast doradziła abym wzieła sobie rybke bo ja jestem raczej szczupła i ona ponoć ma podkreślić moja filigramową figure ( a żenim nie maskowala sie w tych takich balowkach) :) czyli obcisła na pupie a rozszerza się w udach bądz kolanie (jak kto woli) no ale nie wiem czy taka suknia nie będzie mi krępować ruchów w tańcu (bo w kościele to można jeszcze przeżyć ) no i czy bede się w czymś takim dobrze czuć - bo mimo wszystko to obcisła suknia i mangamentów nie zakryje :P
a i żadnych gorsetów plus spódnic- chce jednoczęściową- dla mnie gorset i spodnica wyglądają tak tandetie dosyć;/ ale kwestia gustu chyba
To widzę, że wiesz czego chcesz
Jak już wybierzesz tą suknię marzeń, to masz się nam pochwalić! ;]
no napewno się pochwale- ale chciała bym coś w rozsądnej cenie do 2500 zł :P bo to i tak kiecka na jeden raz:). Nawet ewentualnie gdybym znalazła naprawde piekną suknie to mogłabym kupić używaną :)
i coś takiego do czego będzie pasowała pusta głowa (bo nie chce welonki ani welonu- nie podobają mi się te dziadostwa na głowie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum