Proste: co robimy w sylwestra, gdzie się bawimy i z kim ;) chyba nikt nie ma zamiaru ogl±dać Kevina i obżerać się ciastem przed telewizorem :D
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Prawdopodobnie zostanę w domu. Z powodu żałoby, z której w sumie mogłabym być zwolniona ale przez szacunek do zmarłego wolę uszanować to że mi nie wolno:)
Ewentualnie u koleżanki w domu tak jak w tamtym roku:)
Zreszt± nie muszę się bawić mogę gdzie¶ i¶ć i po prostu być i chyba tak zrobię:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Jak narazie nie mam planów i to jest najgorsze. Ale znaj±c mnie i moj± przyjaciółkę to wymy¶limy co¶ na spontana 31 grudnia i będzie bardzo faaajnie :))
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Ja wyl±duję na jakiej¶ imprezie domowej na której będzie około 30 osób :P Problem jest taki, że z kilkoma kumplami idziemy tam na nogach ale to tylko jakie¶ 8 kilometrów :P
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszcz± oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Ja też idę do znajomych mojej przyjaciółki, których nigdy nie widziałam.
Ale idę wła¶nie z moj± przyjaciółk±, ale z tego co słyszałam z Jej opowie¶ci, to będzie na pewno fajnie i nie zdziwiłabym się jak się upiję i będę spać na chodniku xD
A my mamy czterodniowy wyjazd w góry z przyjaciółmi (będzie nas dużo, ale wszyscy dobrze się znamy, więc nudzić się nie będziemy), Sylwester wypada w ¶rodku, będzie w konwencji takiej bardziej (szpilki, sukienki, szampan). Nie mogę się doczekać ((:
ale to jest już od dawna załatwione i zaplanowane, nie chciałabym teraz próbować czego¶ szukać, brr.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
i nie zdziwiłabym się jak się upiję i będę spać na chodniku xD
ja tam nie wiem czy w takim wypadku jest się z czego cieszyć o.O
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszcz± oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
Z moim kochanie to na pewno Dostali¶my zaproszenie od mojej koleżanki, więc może tam do niej wskoczymy. A jak nie to u niego z rodzink± i znajomymi s±siadami
ja jeszcze nie wiem ;c w sumie poznan duzy ale połowa imprez nie wypaliła ł±cznie z impreza w garażu kumepli ;d no ale się zoabczy może kuzyn z kumpeli jak nie pojad± to mnie przygarn± ;d
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Wykorzystam Cię jak zlew,
Ty mnie zreszt± też!
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 20:26
Ja w chacie z rodzin±, postrzelamy petardami i potem się chleje. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum