A ja siadam z przodu na wykładach -- dlatego, że nie przychodzę po to, żeby spać, tylko po to, żeby się czego¶ nauczyć. A ponieważ mam lekk± wadę wzroku i nie noszę okularów, z przodu po prostu lepiej widzę.
Za¶ na egzaminach -- je¶li mam wybór -- to najbardziej komfortowo się czuję w ¶rdokowych rzędach (bo przód i tył zazwyczaj jest specjalnie kontrolowany). Nie, żebym ¶ci±gała, bo nie ¶ci±gam, ale wolę, jak nauczyciel nie zagl±da mi przez ramię celem sprawdzenia moich odpowiedzi.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Teraz moje miejsce siedzenia zależy od przedmiotu ;P
Np. biologia, chemia - gdzie¶ na pocz±tku, żebym co¶ zrozumiała i wyniosła z lekcji.
Ale takie po, fizyka, historia - to w tedy obstawiamy tyły, bo na tych lekcjach i tak nic się nie dzieje ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
a ja różnie siadam . :D .
na takich ¶cisłych przedmiotach to raczej z przodu, żeby nie mieć zaległo¶ci .((;
a na takich lżejszych jak np. niemiecki, czy sztuka to z tyłu . ;D .
Zazwyczaj przemieszczam się w¶ród 2 ostatnich ławek z wyj±tkiem historii gdzie mnie przesadziła pani profesor na drug±.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Rz±d przy ¶cianie ostatnia ławka.
A to dlatego, że moja przyjaciółka z któr± siedzę ma jakie¶ 2 metry wysoko¶ci i po pierwsze zasłaniałaby wszystkim gdyby siedziała z przodu a po drugie to z przodu nie mogłyby¶my malować paznokci na przykład albo je¶ć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum