techno dance, electro i trance(czy jakoś tak) jest ok, fajnie się przy tym bawi i przyjemnie słucha. Ale istnieje to nie kochane techno które można określić słowami "umpa umpa umpa" czyli walenie w kółko bezsensownych i podobnych basów, co w efekcie daje coś głupiego i to nie jest fajne;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Czy ktoś na tym forum nie wie, co ja sądzę na temat tej muzyki? No, może nowi nie wiedzą. Więc nienawidzę techna, delikatnie mówiąc.
BlackSmile napisał/a:
Co w niej lubicie?
Buahahaha. Nic.
BlackSmile napisał/a:
Czego w niej nie lubicie?
Wszystkiego . Po pierwsze brak słów, które są wg mnie jedną z podstawowych rzeczy w muzyce. Po drugie, cały czas ten sam podkład (UMCY UMCY). To jest poprostu nudne
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
jak dla mnie to muzyka to za duze słowo na techno, no po prostu mnie cos trafia kiedy to słyszę;)
WifeOfDevil napisał/a:
Wszystkiego . Po pierwsze brak słów, które są wg mnie jedną z podstawowych rzeczy w muzyce. Po drugie, cały czas ten sam podkład (UMCY UMCY). To jest poprostu nudne
no dokładnie, nie wiem co w tym jest fajnego...
a na dyskotekach też tego nie znoszę, do zabawy jest beznadziejne, bo jakaś 'piosenka' trwa przez co najmniej 5min i ciagle to samo, i w ogole sie zabawa nudzi tak szybko jak ta muzyka, a poza tym duzo lepiej jest sie bawić do piosenek z tekstem. dla mnie:)
Ja słucham wszystkiego, więc techno także. Najbardziej trafia do mnie dance, a trance niekoniecznie.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-01, 17:06
To jest jedna z moich najlepszych gatunków muzyki. Ale ostatnio coraz rzadziej jej słucham. Bardziej się przekładam na Rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum