Oglądacie teledyski?
Wolicie takie, w których jest pokazane jak zespół gra czy też ukazujące jakąś historię?
Macie jakieś ulubione?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie oglądam, bo zepsuły mi się głośniki ;P
Ale wcześniej też raczej nie oglądałam, wolałam tylko słuchać. Jednak jak już wejdę na YouTube, to wybieram te teledyski, gdzie jest pokazana jakaś historia.
Mam jeden ulubiony teledysk ;)
[Później wrzucę, bo teraz się z niewiadomych przyczyn nie da]
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Teledyski oglądam prawie tylko na kanałach muzycznych w telewizji. Bardziej lubię oglądać teledysk, który przedstawia daną historią. Nie mam takich ulubionych teledysków, aczkolwiek zawsze miło mi się ogląda ten teledysk. Z niewiadomych przyczyn oglądam zawsze go z ciekawością :)
Arash- Arash http://pl.youtube.com/watch?v=TR1ttVCvi_M
Nie oglądam, ponieważ nie mam tv tam gdzie mam komputer, a jak włącze sobie na youtube to i tak robie tysiac roznych rzeczy ze nie zwracam uwagi na teledysk.
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-04, 19:15
Prawie w ogóle. Bo niby po co je oglądać, jak i tak jest najważniejsza muzyka, a nie obraz i to co się dzieje.
Ja też rzadko oglądam. Nie ciągnie mnie jakoś. Pewnie jakby w tv leciały jakieś dla mnie interesujące , to bym oglądała częściej. A tak to mam kilka teledysków na płytkach, ale jednak wolę koncerty
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum