_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Kiedyś bardziej aktywniej oglądałam teleturnieje. Teraz to nie mam za bardzo czasu, ale niektóre teleturnieje są ciekawe. Lubię "Milionerów", bo można sprawdzić naszą wiedzę. Jak byłam mniejsza oglądałąm Idź na całość. Zdarzyło się też, że oglądałam Awanture o kase.
U mnie teleturnieje są jedną z nielicznych rzeczy, które oglądam w tv. Lubię "Tak to leciało", legendarne "1 z 10", "Strzał w 10"... Właściwie to wszystkie lubię
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A nawet lubię i oglądam sporo, jak akurat siedzę w domu i nic nie robię ;]
Jakie? Kurczę dużo się tego przewinęło ;P Milionerzy, Tak to leciało, Chwila prawdy, Gra w ciemno i wszystkie inne teleturnieje Ibisza ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie znosze tego gościa! Jak tylko widze teleturniej z Ibiszem lub z Chajzerem to odruchowo przełączam.
Nie przepadam za teleturniejami, ale jak skacze po kanałach to zdarza sie że sie zatrzymam na "tak to leciało!"-to jest akurat fajne^^, i "1 z 10"
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Lubię, oglądam. Najfajniejszym i wymagającym sporej wiedzy jest 1 z 10, lubię też milionerów (ehh gdyby nie to sito, aby się dostać chociaż do studia to może bym wysłał te smsy)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Ja czasami oglądam "1 z 10", albo "tak to leciało"
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Milionerzy- lubię:) ale no i tak bardziej wolę w to grać niż oglądać.
Oprócz tego teleturnieje muzyczne (Tak to leciało, rzadziej Jaka to melodia)
O i familiada :D
Kiedyś bardzo często oglądałam teleturniej, bo to coś fajnego. Teraz z braku i czasu i chęci oglądam baardzo rzadko:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum