Przemek, nie pozwalaj sobie za dużo. Jak nie potrafisz dyskutować, to droga wolna, nikt Cię tu na siłę nie trzyma i raczej nikt nie będzie po Tobie płakał.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-30, 17:51
Weź na żartach się nie znasz człowieku? Dajże spokój. I widzisz? Sama mnie prowokujesz do tego, aby bym niemiły.
Skoro brniemy w stereotypy -- to ja zasugeruję, że ten "większy" trądzik u chłopaków może wynikać z tego, że dziewczynki bardziej dbają o swoją higienę osobistą (myją buzię, używają kremów, nie dotykają twarzy brudnymi paluchami itp.). I co Ty na to?
A ja znam wielu chłopców, którzy nigdy nie mieli problemów z trądzikiem i wlele dziewczyn, które miały problemy z trądzikiem ogromne. Nie ryzykowałabym więc jakiegokolwiek generalizowania.
I bardzo nas zaskoczyłeś stwierdzeniem, że szybciej dojrzewamy, doprawdy :D
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Weź na żartach się nie znasz człowieku? Dajże spokój. I widzisz? Sama mnie prowokujesz do tego, aby bym niemiły.
Widocznie na Twoich człowieku się nie znam.
Czy ja prowokuję? Ja piszę, co myślę.
Cytat:
A ja znam wielu chłopców, którzy nigdy nie mieli problemów z trądzikiem i wlele dziewczyn, które miały problemy z trądzikiem ogromne. Nie ryzykowałabym więc jakiegokolwiek generalizowania.
Dokładnie.
Skąd możesz wiedzieć, kto ma większe problemy z trądzikiem?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
to zalezy glownie od rodzaju cery. co jest czesto dziedziczne. wiec nie mozna okreslic kto czesciej i dlaczego, tak jak to opisala lisette, ze chlopaki nie myja twarzy czesto itd.
jedynie moze ze statystyk
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
ja już teraz nie mam jakiegoś wielkiego problemu z trądzikiem raz tam na jakiś czas wyskoczy;/ ale da się żyć dalej kiedyś miałem dużo ale chodziłem do dermatologa i pomagało trochę to z wiekiem samo przemija i myślę, że nie ma co się załamywać w końcu trądzik to choroba, na którą choruję dużo młodzieży, ja sobie zawsze tłumaczyłem sam nie jestem he:D
_________________ Chodź ze mną na przejażdżkę po przeszłości
Po psychice, przejażdżkę którą nazwę moim życiem...
I tu się nie zgodzę bo częste mycie twarzy tylko wysusza skórę. Ja walczyłem z tym problemem na różne sposoby i nic. Mój dermatolog polecił mi kupić bez recepty Laktocer i podziałało. Po niecałym miesiącu stosowania moja cera była już prawie taka jaka powinna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum