nie przeżywam tego zbyt mocno. Na szczę¶cie. Chociaż zawsze parę dni przed okresem wyskoczy mi parę pryszczy.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Na buzi nie mam z tym problemu, ale na pleckach mi sie straszne krostki robi±. Ale bylam u dermatolgona i dostalam bardzo drogie leki :/ i wlasciwie juz mi sie to ladnei zagoiło i jedynie pare bliznek zostało.
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nigdy nie miałam z tym problemów:) Je¶li podczas okresu wyskoczył mi jeden, góra dwa pryszcze, to było jakie¶ ¶więto;p
Także sobie z tym nie radzę, bo nie muszę:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Jestem w¶ciekła! Niedawno na mojej twarzy zaczęło pojawiać się coraz więcej wyprysków!
Byłam u kosmetyczki na oczyszczeniu twarzy, mam nadzieję, że to co¶ da.
Okropnie wygl±dam.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
a czy rpzeszkadza wam to u innych ludzie? ew w jakich mijescach
mi nie przeszkadza ale jesli widze człowieka który ma cał± twarz w tr±dziku to poprostu troche mi szkoda i zastanawiam sie czy robi cos w tym kierunku by to zlikwidowac.
Mam z tym problemy od trzech lat.Co jeden się zagoi to na jego miejsce wyskakuje nastepny!!A jak w szkole komus to przeszkadza,to mnie przezywa . W każdym razie stosuję "Benzacne" lub jaki¶ inny tonik który mam akurat w domu.
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Ja raczej nie mam z tym problemu ale od czasu do czasu jaki¶ pryszcz sie pojawi .nie przeszkadza mi to u innych ludzi wg mnie każdy to kiedy¶ będzie miał inni mniej drudzy więcej zreszt± nie zawsze na wygl±d sie zwraca uwagę.Ja oczywi¶cie mam nadzieje że u mnie sie nie pojawi tr±dzik ale wiadomo jak to bywa
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum