Mi sie wydaje, że osoba, która to proponuje ma pewne swoje wyobrażenia czy marzenia na temat seksu. Albo po prostu czegoś temu człowiekowi w łóżku brakuje i próbuje to "nadrobić" zapraszając tą 3 osobę.
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
No właśnie, jak dwie osoby, które się kochają mogłyby to robić jeszcze z osobą trzecią. Jak ta osoba mogłaby to zaproponować?
Zależy jak kto pojmuje seks. Jeżeli dla niego to tylko rozrywka i zaspokojenie pewnych potrzeb to może sobie na takie urozmaicenia pozwolić gdy tylko wszystkim to odpowiada z tego trójkąta.
Weź, będe pisał tak jak mi się podoba, a nie tak jak ty chcesz, to jest wolne forum!
Wolność, dziecko drogie, to przede wszystkim odpowiedzialność i odrobina rozsądku, nie zaś wrzeszczenie "będę robił co chcę bo tak!". Pamiętaj, że podstawową zasadą w wolnym kraju (forum, cokolwiek) jest "wolność Twojej pięści jest ograniczona bliskością mojego nosa". Lub inaczej: "Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność innych osób". Ergo, Ty wyrażając swoje zdanie (Twoja wolność wypowiedzi) naruszasz wolność innych (wolność do uprawiania seksu z kim się chce i jak się chce - znów, o ile nie narusza to wolności innych). Więc albo akceptujemy, że prawo do wolności ma każdy, albo wyemigruj sobie do któregoś z totalitarnych państewek. Może wtedy dotrze do Ciebie na czym naprawde polega wolność.
_________________ "Człowiek dlatego jest człowiekiem, że potrafi się zmieniać podług własnej woli"
to to jest możliwe żeby takiego czegoś nie pamiętać?
a czy tak z ludzkiej ciekawości mogę liczyć na odpowiedź na pytanie nie delikatne: robiłaś to ze swpoim chłopakiem i z kimś tam jeszcze czy z dwoma osobami z którymi nic cię kompletnie nie łączyło?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
to to jest możliwe żeby takiego czegoś nie pamiętać?
a czy tak z ludzkiej ciekawości mogę liczyć na odpowiedź na pytanie nie delikatne: robiłaś to ze swpoim chłopakiem i z kimś tam jeszcze czy z dwoma osobami z którymi nic cię kompletnie nie łączyło?
To było zanim z nim chodziłam.
Z dwoma moimi przyjaciółmi.
Nigdy nie wyszło to poza nasz krąg nie licząc teraz ;-P
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
No nie ma to jak dobrzy przyjaciele a wracają do tematu w życiu to różnie bywa i nie wiem co bym zrobił i odpowiedział na takie pytanie zadane przez dwie koleżanki..., pewnie bym to potraktował jako żart a czy jestem za trójkącikami? hmm... myślę, że tak xD
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum