A w życiu!
W takich sprawach to tylko we dwoje, a nie jakiego¶ obcego do łóżka zapraszać -,- Albo znajomego - jeszcze gorzej!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Trójk±cik? Nigdy w życiu! Nigdy bym się nie zgodziła na takie co¶. I w dodatku jak by mój Ukochany takie co¶ zaproponował na pewno nie obeszło by się bez kłótni ^^ co ja bym już mu nie wystarczała, to jeszcze kogo¶ musi se do łóżka sprosić? Nie, nie, nie i nie! =)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-28, 11:46
A dajcie spokój! To jest ohydne! 3 osoby uprawiaj±ce seks? To¶ to skandal! NIGDY PRZENIGDY bym się na takie co¶ nie zgodził!
o nie, nigdy w życiu , wg mnie (jak widzę nie tylko mnie) to jest ohydne ,jeżeli mój chłopak zaproponował mi co¶ takiego to bez kłótni by sie nie obeszło . fuj fuj i jeszcze raz fuj
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
A dajcie spokój! To jest ohydne! 3 osoby uprawiaj±ce seks? To¶ to skandal! NIGDY PRZENIGDY bym się na takie co¶ nie zgodził!
Jaki znowu skandal? Skandal byłby, gdyby zdecydowali się uprawiać seks np. w sejmie, a tak to s± to wył±cznie ichnie gusta. A de gustibus non est disputandum.
Przemku, nie miej mi tego za złe, ale niespecjalnie darzę sympati± ludzi, którzy z byle prozaicznego powodu krzycz±.
_________________ "Człowiek dlatego jest człowiekiem, że potrafi się zmieniać podług własnej woli"
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-30, 17:19
Pro¶ciej będzie poprostu, jak napiszesz, że dla ciebie trójk±cik odpowiada.
Nie zgodziłabym się na taki układ. Dwie kobiety+ mój facet= nie, to nie dla mnie.
Ale jak kto¶ chciałby takie co¶ spróbować nie mam nic przeciwko. Każdy robi to co lubi.
Pro¶ciej będzie poprostu, jak napiszesz, że dla ciebie trójk±cik odpowiada.
Gdyby tak było, to bym napisał:)
Po prostu nie rozumiem, dlaczego użyłe¶ słowa 'skandal'. IMHO nie masz specjalnie prawa zagl±dać innym do łóżka w celu krytyki. Nie odpowiada Ci to - proszę bardzo, Twoja opinia, nie będę Cię za ni± krytykował, w gruncie rzeczy się z Tob± zgadzam. Ale nie pisz w ten sposób, kto¶ może mieć na ten temat zupełnie inne zdanie:)
_________________ "Człowiek dlatego jest człowiekiem, że potrafi się zmieniać podług własnej woli"
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-30, 22:45
WeĽ, będe pisał tak jak mi się podoba, a nie tak jak ty chcesz, to jest wolne forum!
Gdyby parner Wam zaproponował takie urozmaicenie zgodziliby¶cie sie:)?
Na dzień dzisiejszy dzisiejszy mówię - nigdy w życiu. Jednakże wiem ile razy mówiłam "nigdy", a okazywało się inaczej ( w różnych sprawach).
Nie wyobrażam sobie jak dwie kochaj±ce się osoby mog± chcieć wprowadzić do swojego życia intymnego ("łóżkowego") osobę trzeci±. Dla mnie to jest bardzo dziwne (to chyba za słabe słowo). Nie potrafiłabym.
Podobno każdy facet chce być chociaż raz w trójk±cie, ale jak na moje to.. a niech sobie chce. Od chcenia jeszcze nikt nie umarł. :)
_________________ "To co widzisz w lustrze to nie jest odbicie. To tylko maniera. To nie jest życie." - Naiv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum