Moja rodzina tzn.ja, rodzice i rodzeństwo, które ma już swoje rodziny tworzymy "zgrany zespół" :)
Spędzamy święta takie jak Boże Narodzenie i Wielkanoc wszyscy razem, a jest nas aż 16:) Latem mamy wspólne wyjazdy do kina, do zoo, jeździmy razem nad morze czy jezioro na kilka dni. Spędzamy wolny czas razem i przy tym świetnie się bawimy :) Chciałabym by w mojej małej rodzinie (ja, mąż i dzieci) było podobnie. wspólne posiłki, chociażby obiad jedzony razem, mile spędzona niedziela, dużo rozmów i usmiechu :)
Sadzę że moi rodzice dobrze nas wychowali. Zawsze można z nimi pogadać. Zawsze coś doradzą czasem i skrytykują. Rodzice bardzo nas kochają i zrobili by wszystko żeby nam w życiu dobrze było. Chciałabym też mieć taką cierpliwość i tyle miłości poświęcić swoim dzieciom.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
W rodzinie ma przede wszystkim panować miłość i zaufanie.
U mnie będzie pewnie podobnie, jak u moich rodziców, gdzie wychowałam się ja. Wspólne rozmowy, wycieczki, żarty, zabawy, wzajemna pomoc ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
hmm w sumie sądzę ze dobrze mnie i moją siostrę wychowują rodzice choć czasem mogli by nie gadać co innego tylko mieć jedną wesję ale też bym wprowadziła wiecej czasu razem bo w końcu my tworzymy dom. Lecz w dzisiejszych czasach jest to często nie możliwe ja szkoła nauka rodzice praca jedynie wakajce czy wolne dni jak np. świeta to spędzamy mnóstwo czasu razem. Ale w tyg staramy się rozmawaić codziennie trochę o sprawach róznych . Ja nigdy nie miałam wielkich zakazów nic jesteśmy na takich jkaby układach partnerskich
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum