Jak przybyłam na to forum, było tu strasznie cicho. W moim pierwszym temacie przywitała mnie tylko buziak i to na nią zwróciłam uwagę. Mądra i miła dziewczyna. Później jeszcze poznałam dwie przesympatyczne dziewczyny Bukę i Aniołka
Temat, który utwił mi w pamięci, to `Patriotyzm` i panna mocik, z którą prowadziłam dyskusję w tym temacie.
Jeszcze mam sentyment do tematu `Odliczanie do nieskończoności`
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mój pierwszy raz na loczusiu... ciekawe ^^ tak więc było to moje drugie forum. I chyba najlepsze. Wszyscy przyjęli mnie tu tak miło, z wielką sympatią. I to mnie bardzo urzekło =)) Osobą. która rzuciła mi się w oczy jest Buka =)) i ten jej świetny tekst
Buka napisał/a:
Mnie tu wszyscy kochają więc ty na pewno też pokochasz
ach... nigdy go nie zapomnę ^^
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Ja tu trafiłam dzięki "Wujkowi Google" Szukałam fajnego forum i znalazłam 2: loczusia i takie jedno (nie będę robić reklamy). Zarejestrowałam się na obu. Tamto jest trochę mało rozwinięte, ale to było dla mnie akurat. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to podpis Buziaka Wystraszyłam się, jak zobaczyłam tam siebie, ale potem się jakoś dowiedziałam, o co chodzi. I jakoś tak zleciało, że niedługo będę miała 100 postów
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mój pierwszy raz.. na loczusiu;
Wujek google zawsze pomoże więc pomógł mi tu trafić. Kiedy tu przyszłam to wydawało się że forum umiera. Ale fajnie było. Przybyło trochę osób(mam nadzieję że nikt nie ma zamiaru stąd uciekać:P)
Pierwsza w oczy rzuciła mi się Buziak, która w temacie "za co oddałbyś życie" chciała oddawać je za ojczyznę i rękami i nogami zapierała się że kocha ten kraj;P
Później stworzyła się trójca najwspanialsza, z BlackSmile i Aniołkiem, mądrymi dziewczynkami.
Oczywiście nie mogłabym zapomnieć o lisette, a dlaczego to chyba nie muszę tłumaczyć.
Zresztą każda osoba wnosi coś do tego forum i je urozmaica, swoją obecnością i swoim zdaniem.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Szukałam małego, rozwijającego się forum. Aż znalazłam. Zarejestrowałam się ii.. tak postał Aniołek. Przywitałam się ładnie, jednak prawie nikt mnie nie przywitał. Ale, że jestem wyrozumiała- wybaczyłam ;p Założyłam kilka nowych tematów, popisałam kilka postów. I w ten sposób poznałam buziaka i Malinkę (która już nei odwiedza forum). I na tamte czasy to było wszystko.
Potem odfrunełam ii wróciłam. Tym razem na dobre. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Widzę! ;p Od razu cieplej mi sie na serduchu zrobiło. Haah ^^
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
A ja czegoś szukałam w googlach, nawet nie forum, tylko czegoś całkiem innego i przez zupełny przypadek trafiłam tu. Generalnie potrzebowałam miejsca, żeby pozbyć się złych emocji, udzielam się jeszcze na kilku innych forach (z tym, że na jednym najbardziej mi zależy i najbardziej je lubię, tylko potrzebowałam przerwy, bo za bardzo się zaangażowałam).
Podejrzewam, że popiszę tu jeszcze do końca wakacji, a później mi się znudzi (ale któż to wie). Chyba, że wcześniej dostanę bana za moją bezpośredniość.
Generalnie, to nie przywiązuję się do anonimowych ludzi, ale od początku lubiłam czytać wypowiedzi BlackSmile, bo jest jedną z najmądrzejszych osób tutaj, ma własne zdanie i jest bardzo uparta. No i zwykle coś wartościowego wnosi do tematu.
I cóż mogę więcej dodać, wszyscy mnie nienawidzą XD jestem po prostu taka anty-buka (którą wszyscy kochają).
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
I cóż mogę więcej dodać, wszyscy mnie nienawidzą XD jestem po prostu taka anty-buka (którą wszyscy kochają).
Nie wiem jak inni lecz ja raczej nie mam do Ciebie nastawienia anty :) bo jesteś osóbka wirutalna wiec staram sie kazdego traktować równo - choć pewnie różnie mi to wychodzi.
Dlatego nie mam sympatii albo ludzi których tu szczególnie nie lubie :) jak Ci zwracam na coś uwage to jest to wramach pisania Twoich postów i ewentualnie zastrzeżenia mam do tego - co nie świadczy że jakoś niechętnie się do Ciebie odnosze ;)
Wujek google mnie tu zaprowadzil
wrazenia? malo facetow tu i baby rzucily sie na mnie (a z nimi jedna nimfomanka ^^)
lisette napisał/a:
ja Cie lubie o! fajnie sie z Toba dyskutuje, potrafisz argumenty swoje bronic no ale (jak kazdy) masz wady :)
co do kto mi sie rzucil w oczy to niewiem :) chyba buziak przez swoj oryginalny nik i avatar ;)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
zaprowadził mnie tu wujcio google szukałam jakiegoś fajnego forum, znalazłam to i zostałam
najpierw rzuciły mi sie w oczy posty mayos'a takie trochę długie , potem założyłam temat w przedstaw sie i przyszło mnie przywitać kilka miłych osóbek
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Na tą stronke zaprowadziły mnie fasole.pl -portal w którym zarabia się fasole za różne rzeczy np. pisanie postów na forum (reklamując już ta str. możecie się tam rejestrować i wpisać,ze poleciła wam Malwa)
_________________ W życiu ważne jest to co osiągnąłeś...
Jest tu trochę nowych opisujcie swoje pierwsze wrażenia
lisette napisał/a:
Generalnie, to nie przywiązuję się do anonimowych ludzi, ale od początku lubiłam czytać wypowiedzi BlackSmile, bo jest jedną z najmądrzejszych osób tutaj, ma własne zdanie i jest bardzo uparta. No i zwykle coś wartościowego wnosi do tematu.
Aaa... dziękuję ;)
lisette napisał/a:
Ja Cię tam lubię i nie piszę tego dlatego, żeby się odwdzięczyć ;)
Berecik90 napisał/a:
(a z nimi jedna nimfomanka ^^)
Haha, bardzo śmieszne
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum