Moim ubraniem numer 1 są dzińsy. Ubieram je prawie codziennie, do tego jakaś bluzka, sweter czy żakiet. Tak najczęściej ubieram się np. do szkoły. Buty wygodne, bo w szpilkach bym nie wytrzymała będąc 8 godzin w szkole.
Spódniczki lubie, ale nie nosze ich często :)
Na siebie bym nie włożyła hmm dziurawych rzeczy, spodni takich z wysokim bardzo stanem, a tak ogólnie ubrań które do mnie nie pasują- nie pasują na moją figure.
W gimnazjum praktycznie w ogóle nei chodziłam w dżinsach. Khakie bojówki albo sztruksy, albo takie inne czarne spodnie (nie wiem jak sie nazywają ). Teraz chodzę głównie w dżinsach, przekonałam się do nich:) Biodrówki, na początku miałam ciagle wrażenie że pół gaci mi widać, ale już jest dobrze, i ładnie pasuja mi do mojej figury:) Ale moje stare bojówki i inne spodnie też nosze, oczywiście
A u góry? zazwyczaj jakiś sweterek ładny, byleby nie był w jasnych, jaskrawych kolorach. Albo koszulka z jakimś nadrukiem, zazwyczaj czarna. Ale to od pogody zależy, bo w lecie to już całkiem co innego.
Co do butów to zdecydowanie trampki. Kiedy jest pogoda to mogę w nich wszędzie chodzić. Jak pogoda gorsza to czarne adidady, a na zimę glany.
Czego nie założę? Zdecydowanej większości ubrań jakie widze w sklepach nic różowego, żadnych, bluzek, spódnic "bombek", albo bluzek długich prawie że do kolan (koszula nocna jest do spania, a nie do noszenia na co dzień). Nie ubiorę spodni rurek, po prostu ich nie lubię. Nie ubiorę butów na obcasach (przynajmniej na razie, może później mi sie odmieni;)), nie ubiorę obcisłej spódnicy, miniówki. Można by wymieniać jeszcze długo, ale to chyba nie ma sensu;)
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Chodzi Ci o tuniki? To jak najbardziej jest ubranie do chodzenia na co dzień ;)
wiem, wiem że na co dzień:) ale mi sie to po prostu tak kojarzy:P Oczywiście zalezy jeszcze jaka ta koszulka jest, bo niektóre do niektórych osób pasują, ale ogólnie mi sie to kojarzy z koszulą nocną:P
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum