Czy gdyby jakiś chłopak/dziewczyna zaproponował Wam seks bez zobowiązań na zasadzie stałego układu zgodzilibyście się0- bierzmy na to że jest to ktoś z kim kiedyś byliście w ziązku
Gdybym była w tym wieku co jestem, nie zgodziłabym się. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.
Ale gdybym była starsza, to kto wie. Nie wiem co będzie za te pare lat
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja mam dopiero 16 lat ( no prawie ;p) Nie wiem jak zareagowałabym na to. Teraz- oczywiście że nie. Nie wiem jak bardzo się zmienię, jak zmieni się moje podejście do świata. Więc moja odpowiedź brzmi: Nie mam pojęcia ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Teraz, w tym wieku na pewno bym się nie zgodziła, co więcej koleś dostałby ode mnie w twarz ;]
Ale jak to dziewczyny wyżej napisały, nie wiadomo co mi odbije w przyszłości, mogę się zmienić ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum