A moj± ulubion± była Tabaluga xD
Ale Kubusia Puchatka też kochałam
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Smerfy! Uwielbiałam ;p
Albo Gumisie. Do teraz czasem sobie popatrzę ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Powiedział±bym ,ze muminki ,ale tam buka straszyła xD i sie bałam jej:P no ,ale niech zostanie ,ze gołe muminy:)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
nie tylko tam Buka straszy.. :D
ja bardzo lubiłam (bo już nie lubię dobranocek ogl±dać) Gumisie, Reksia, Bolka i Lolka i Smerfy.. czasem też lubiłam Muminki, a szczególnie mał± Mi.. :D
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Muminki ^^ Krecik, Gumisie, Mi¶ Kolargol, i Smerfy (ale jak ostatnio dowiedziałam się od mojej przyjaciółki, ze wygl±dam jak Smerf to już tego nie ogl±dam :D )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum