Aktor: Johnny Depp, Leonardo DiCaprio
Aktorka: Julia Roberts, Marilyn Monroe
:)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Danzel Washington(Deja Vu, american gangster) Samuel l Jackson(niezniszczalny,regulamin zabijania)
aktorek to ulubionych nie mam ale z Polskich lubię Agnieszkę Dygant a z zagranicznych Queen Latifah (taxi amerykańskie, ostatnie wakacje)
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-27, 22:20
Arnold Schwarzenegger, Russel Crowe, Tom Hanks, Eddie Murphy, Steven Segal, Lesile Nielsen, Tommy Lee Jonse, Sam Elliott.
A z polskich to: Michał Milowicz, Cezary Pazura, Tadeusz Huk, Sławomir Sulej i jeszcze kilku ale zapomniałem.
Bezkonkurencyjnie Richard Gere, George Clooney i Meg Ryan. sa rewelacyjni i cenie ich za talent aktorski, a nie za to czy s± wysportowani, piękni, seksowni czy w jakich jeszcze kryteriach ich się bada.
No dobra, postawię poprzeczkę trochę wyżej i wymienię prawdziwych aktorów, którzy nie tylko moim ale wielu krytyków filmowych i ludzi naprawdę znaj±cych się na kinie zdaniem s± jednymi z najlepszych aktorów z historii kina.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum