Temat wymyślony, dzięki pani Marcie - Buka [nie umiem odmienić] xD
[ Dodano: 2008-07-26, 13:25 ]
Wiec tak, po 3 latach sztuki w szkole, słuchaniu, oglądaniu tych wszystkich malarzy stwierdzam, że moim ulubionym jest Basquiat
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Temat wymyślony, dzięki pani Marcie - Buka [nie umiem odmienić] xD
dzięki Buce (chyba)
a więc nigdy nie miałam ulubionego malarza, bo szczerze mówiąc nie orientuję się za bardzo w takich sprawach
ale podoba mi się autoportret Picassa, coś w nim jest. Fajny też jest jego obraz "Arlekin" (jest tak dziwny i beznadziejny no ale cóż)
Manet Edourad też jest nie zły
ale jakby nie było to oczarował mnie obraz Moneta Clauda(czy jakoś tak) "kobieta z parasolką i dzieckiem"
Ale ulubionego malarza no i tak nie mam bo ci wszyscy maarze mają tak naprawdę nie wiele wspaniałych dzieł, większość to takie wypociny że pięcioletnie dziecko by lepiej namalowało. Ale cóż, na tym sztuka polega
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum