_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
a ja od dłuższego czasu mam bzika na punkcie Simple Plan i Lifehouse.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Bob Marley; Richie Spice; Capleton, Gentelman, Warrior King
Ograniczam się w sumie tylko do reggae, lecz jeśli jakaś inna piosenka z innego typu muzyki wpadnie mi w ucho to nie pogardze ;). Nie ścierpię tylko techno...
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, śmiać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Skąd i dokąd, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Ooo własnie reggae ;))). . . uwielbiam te klimaty ;)))
Ale ja np bardzo lubie takie dolujace klimaty heh :D
Wiem dziwna jestem, ale slucham wszytskiego co sie da , no oczywiscie oprocz metalu :)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
a ja od dłuższego czasu mam bzika na punkcie Simple Plan i Lifehouse.
Mam dokładnie tak samo.! ;)
Kocham muzykę!
Nie ograniczam się do słuchania tylko jednego gatunku.
Nie mam jednego ulubionego zespołu, wykonawcy...
Tak jak już wcześniej pisałam, uwielbiam, kocham Simple Plan i Lifehouse.
Ostatnio również zaczęłam słuchać reggae i różnych jego odmian (braciszek mnie zaraził).
Vavamuffin. <3
Mogę słuchać wszystkiego co wpadnie mi w ucho, spodoba mi się i co najważniejsze trafi do serduszka. Nie ważne czy będzie to hip-hop, rock czy muzyka poważna.
MaLLinKa napisał/a:
Ale ja np bardzo lubie takie dolujace klimaty
Również bardzo, bardzo, bardzo lubię smutne, dołujące piosenki.
Lifehouse - Everything
Simple Plan - Perfect
Simple Plan - Untitled
<3
Nie mam ulubionego wykonawcy, czy zespołu.
To jest tak, że mogę przez jakiś czas ciągle słuchać jednego wykonawcy, a potem mi się tak cholernie znudzi, że nie będę mogła tego słuchać:) I przerzucę się na coś innego;)
Słucham tego, co mi wpadnie w ucho i mi się spodoba. Nie potrafię określić, co to będzie:)
Chociaż nie.
Kocham Pezeta.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Mogę słuchać wszystkiego co wpadnie mi w ucho, spodoba mi się i co najważniejsze trafi do serduszka. Nie ważne czy będzie to hip-hop, rock czy muzyka poważna.
też tak mam. Tylko kiedy usłyszę jedna piosenkę od danego wykonawcy i mi się spodoba, natychmiast ściągam ich płyty ;) By sprawdzić, czy mają jeszcze inne fajne piosenki.
dupa na kołach. napisał/a:
Jedyna piosenka, którą trawię w SP.
a najnowszą płytę słyszałaś?
Nie i słuchać nie zamierzam:)
Drażni mnie ich twórczość;)
Aniołek napisał/a:
Tylko kiedy usłyszę jedna piosenkę od danego wykonawcy i mi się spodoba, natychmiast ściągam ich płyty ;)
Też tak mam;) Tylko czasem jedną piosenkę słucham w kółko, a dopiero potem ściągam resztę i jakoś tak wychodzi, że wydaje mi się, jakby to dwa różne zespoły grały:)
Ale czasem znajdą się takie perełki, że aż się dziwię:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Nie i słuchać nie zamierzam:)
Drażni mnie ich twórczość;)
Rozumiem. Każdemu podoba się coś innego. :)
Lubię tez Myslovitz. Przyjemnie się ich słucha. Jednak ich ostatnia płyta- to totalne dno. Monotonna, nudna. Zaraz po ściągnięciu i przesłuchaniu rzuciłam do folderu, gdzie prawie nigdy nie zaglądam.
Doda.. hm.. głos ma niezły, temu nie można zaprzeczyć. Ale jej, zalezy dużo bardziej na popularności, niż na karierze piosenkarki. Stała się medialną osobą, która charakteryzuje się ciętą ripostą i głupim śmiechem.
Jej pierwsze piosenki były niezłe, teraz- totalne dno.
Ehh w Lublinie byl koncert dody niedawno i co?? ksiezniczka sie spoznila pol godziny :// ubrana byla jak..... no tak jak by wyszla z pod latarni... wszyscy ja wygwizdali oobrzucali haslem "doda robi loda" :/ nie lubie jej :/// chyba za ta glupote i nieumiejetnosc wyslawiania sie przed kamerami :/
hmm ja ostatnio lubie feela... jakos tak ich koncert calkiem niedawno utkwil mi w glowie- bylam - wiec pewnie dlatego.... ;)))
a tak to Come... lubie... Ostatnio jak jestem zła to Peje slucham....
Dla mnie to prawie wszystko jest ulubione :)
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum