Specjalnych środków nie stosuję, ale wiadomo jak np. brak witamin wpływa na włosy i paznokcie -- więc staram się do tego nie doprowadzić (a jakby np. moje paznokcie stały się nagle bardziej łamliwe, to też bym odpowiednio zareagowała). Uważam, że to nie przesada, tylko dbanie o siebie (:
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Brałam kiedyś Silica czy coś w tym stylu. Ale przed jakiś czas, bo ja zawsze o nich zapominałam. A czy pomogło, nie wiem. ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
a ja no wiadomo, witaminy brałam. dla wzmocnienia organizmu. nie pomogło. chodiz o włosy i paznokcie. chyba trzeba nie wiadomo jak się wykosztować w aptece, żeby dostać naprawdę cośdobrego. no uroda kosztuje. niestety..:)
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
a ja no wiadomo, witaminy brałam. dla wzmocnienia organizmu. nie pomogło. chodiz o włosy i paznokcie. chyba trzeba nie wiadomo jak się wykosztować w aptece, żeby dostać naprawdę cośdobrego. no uroda kosztuje. niestety..:)
bo na efekty takich środków trzeba poczekać.
Ja np kiedyś brałam belisse, dopiero pozytywne różnice pojawiły się jakieś 2 miesiące po stosownu.
Jak brałam skrzypovite to włoski i paznokcie po jakimś czasie zaczęły mi znacznie szybciej rosnąć i były mocniejsze. Do tej pory ją stosuje w okresach zimowych (gdy dieta jest uboższa w ważywa i owoce).
Nigdy nie byłam za tą chemią. Wolę wzbogacić moją dietę w jakies dodatkowe witaminy (jeść więcej czegoś co ma dane witaminy), coś naturalnego, a nie tabletki (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum