chcialem zapytac co moge kupic mojej pannie na jej osiemnaste urodziny... wprawdzie do nich jeszcze duzo czasu ale chcialbym powoli zaczac kupowac (bo potem moze sie okazac ze nie mam tyle kasy).
Co Wy dostalyscie od swojego wybranka na te urodziny? co byscie chcialy dostac itd :)
buziak mi chodzi o jakies konkrety :p
jestesmy juz ponad rok ze soba, a na jej urodziny bedziemy ponad 1,5 roku :P
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Co możesz dać dziewczynie na 18-stkę? Hmm... Może co¶ z biżuterii? Albo takiego dużego, bardzo dużego mi¶ka ^^ w sumie to ja nie wiem ^^ też zawsze mam problemy z kupowaniem prezentu =))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Postaw na jaki¶ osobisty akcent, co¶ z pomysłem, takiego "waszego" -- na pewno będzie jej miło. Możesz zrobić jaki¶ album z waszymi wspólnymi zdjęciami, albo jak±¶ fajn± kompozycję w antyramie, albo nagrać jej płytę z piosenkami, które się wam kojarz± ze sob±, albo zrób jak±¶ wesoł± prezentację w power poincie (;
Oczywi¶cie dokupisz do tego "prezent główny" -- ale z biżuteri± i perfumami uważaj, bo bardzo łatwo się pomylić, najpierw sprawdĽ, co najczę¶ciej nosi i lubi (a możemy Ci wtedy ewentualnie pomóc wybrać co¶ w podobnym stylu).
Ja i tak najbardziej się cieszę z tych pomysłowych rzeczy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Ja bym chciała dostać od swojego chłopaka takiego dużeeeego misia na 18stke. Oczywi¶cie z każdego prezentu byłabym zadowolona :) Bo przecież prezenty się nie licza... ;))
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Odradzałabym perfumy.. Jak nie trafisz w zapach to dziewczyna będzie miała problem z ich używaniem..Chyba, że te same co ma, ale to trochę ¶redni pomysł.
Możesz kupić dwie obr±czki, a w ¶rodku wygrawerować wasze inicjały b±dĽ imiona.. Będ± symbolizowały Wasz piękny zwi±zek.
A dyby mój chłopak dał mi na urodziny album ze wspólnymi zdjęciami byłabym prze.szczę¶liwa.
I zazwyczaj też miewam problemy z kupnem prezentu.. yh..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum