Zrobimy sondę i wynikł jej będzie ostateczny nie podlegającym żadnemu odwołaniu.
Każdy użytkownik, który nie napisał ani jednego postu w ciągu 4 miesięcy oraz przez ten okres nie odwiedził naszego forum zostanie pozbawiany konta. Czy taka propozycja Wam odpowiada?
Proszę o wypowiedzenie się w sondzie. Bo jej wynikł tylko będzie brany pod uwagę . A wszelkie sugestie na ten temat można pisać w formie postu pod spodem.
Sonda będzie trwała 72 godziny od daty jej ustawienia (3 dni). Dlatego proszę o nie zwlekanie z głosowaniem.
Wyniku opublikowane będą po zakończeniu głosowania.
A i jeszcze jedno- pisze to tu bo to lekko poza tematem. Gdyby doszło do usuwanie kont to jestem za tym aby zrobić to po fakcie wysłania do użytkowników (wszystkich) reklamowego mailu mającego na celu przypomnieć o naszym forum tym którzy o nas zapomnieli.
Ja jestem na tak.
Ale zgadzam się też z tym, że usuwanie nieaktywnych użytkowników nastąpiło kilka dni po wysłaniu do wszystkich maili z przypomnieniem.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
wyslijcie maila ze za niedlugo konkurs, przyjda ludzie. a Ci co nie przyjda to wyjebac i tyle :)
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
też jestem za tym żeby najpierw powysyłać maile. A dopiero tydzień lub dwa po ich wysłaniu usunąć użytkowników którzy tu przez długi czas nie zaglądali.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Jestem za, ale nie za tym, żeby usuwać te konta, które coś wniosły na forum Na przykład dupa na kołach. Postów: 147, tematów: 9
Usuną się przez to jej posty, a tym samym tematy, w których wypowiadali się inni użytkownicy ;] I coo? xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Mam nadzięję, że chodzi Wam tylko o użytkowników którzy nie mają na swoim koncie ani jednego posta? Bo ja i tak jestem na nie, ale widzę, że i tak to zostanie wprowadzone w życie.
I pozwólcie, że się spytam. W czym ci użytkownicy Wam przeszkadzają?
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Oczywiście to ironia. Na cholerę usuwać ich? Co chcecie żeby już nikt się nie rejestrował nowy? Myślicie że jaka liczba bardziej zachęci nowe osoby? 732 czy 344?
Czyli co, zniknę na 4 miesiące (choroba, nauka, wyjazd, etc.) Dostanę maila którego nie odczytam i Aniołka nie ma? Jak co, to usuwajcie tylko użytkowników, którzy nie mają ani jednego posta. Nie przesadzajcie. Takie osoby powinny zostać, w końcu przyczyniły się do rozwoju tego forum.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Zgadzam się z Aniołkiem. Osoby, które coś napisały (poza spamem) wniosły coś na forum bądź co bądź i mogą ich nicki widnieć
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
no więc ja trochę zmienię zdanie i zaproponuję żeby jak na razie usunąć te osoby które napisały mniej niż 10 postów (może być trochę więcej)
czyli 9 postów to nic? Też w pewnym stopniu przyczyniła się do rozwoju forum. Ona zaistniała w naszym społeczeństwie (tak, tak, społeczeństwie). Nie wykluczajmy jej. A być może przypomni sobie o loczusu? Tych co mają 0 postów to oczywiście, może kasować. Bo to są już martwe dusze, pewnie nie wrócą, a jeśli wrócą to i tak pozapominali nicków i haseł.
Czy dla Was tak bardzo jest ważne, by każdy nick był wolny? Tak trudno dodać sobie jedną gwiazdkę czy cyfrędo nicków? Nie przesadzacie czasem?
czyli 9 postów to nic? Też w pewnym stopniu przyczyniła się do rozwoju forum. Ona zaistniała w naszym społeczeństwie (tak, tak, społeczeństwie). Nie wykluczajmy jej. A być może przypomni sobie o loczusu?
Moje zdanie jest takie ze jak ktoś napisał np. mniej niż 10 postów i nie zagląda na to forum przez np. 3 miesiące to raczej już tu nie wróci. Oczywiście mogę się mylić. Ale nawet jak wróci(w co wątpię) to może założyć sobie nowe konto, to nie trudne. I jak dla mnie to te 9 postów to jest właśnie "nic".
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum