Korzystając z okazji, moglibyśmy zmienić też ten ohydny zielony? ^^
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
BlackSmile, takie jasne? Te grupy się wyróżniać powinny ^^
Mi się osobiście podobają: #660066 albo #660099 ewentualnie #ff9900 .
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-11, 17:53
Tak myślałem, że albo Buka albo BlackSmile zostanie użytkownikiem miesiąca.
Tak patrzę na punktację i myślę, że kolejne wybory będzie można ograniczyć do piętnastki, bo i tak nie ma zbyt wielu osób regularnie piszących.
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum