Zgodnie z zapowiedzią pojawia się wybór na Użytkownika miesiąca, aby wybór ograniczyć, w rankingu znajduje się 20 najaktywniejszych użytkowników ostatniego miesiąca. Teraz pozostaje jeszcze głos społeczności. Oczywiście można komentować swój wybór:)
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
a więc nie zdradzę na kogo zagłosowałam, nie będę się podlizywać. Mój głos padł na osobę która dużo czasu poświęca forum, jest tu długo i napisała wiele ciekawego:)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja zagłosowałam na osobę, którą uważam za inteligentną i nawet mądrzejszą ode mnie. Nie wierzę, że to mówię Lubię czytać jej posty, bo są zawsze przemyślane i bardzo elokwentne.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
A ja nie powiem na kogo zagłosowałam i nie skomentuję, bo będzie wiadomo o kogo chodzi :]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
ooo ktoś zagłosował na mnie o.O ja nie wziąłem udziału w głosowaniu bo ciężko było mi kogoś wybrać po tak krótkim czasie :) Lisette gratuluję ;)
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Hm, w zasadzie nie wiem, co powiedzieć -- zwykle się nie odzywam w takich sytuacjach, ale w tym wypadku mam wrażenie, że powinnam to jakoś skomentować (:
Dziękuję więc bardzo za te cztery głosy, ja nie brałam udziału w ankiecie, bo nie mogłam się zdecydować. Cóż, nie czuję się użytkownikiem miesiąca, ale i tak bardzo mi miło. Wprawdzie różowy nie jest raczej moim kolorem, no ale, hm, niech się dzieje wola nieba.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum