W odpowiedzi na prośby Drogich Użytkowników:) ... i moje obietnice konkurs na użytkownika miesiąca czas zacząć.
Zasada jest bardzo prosta, za aktywne uczestnictwo na forum otrzymujemy "punkty" (może jakaś inna nazwa dla tych punktów - loczki? ;) Po miesiacu osoba z największą ilością punktów otrzymuje rangę Użytkownik Miesiąca i być może jeszcze jakieś inne "nagrody" Możliwe też, że zostanie przydzielona nagroda za 2 i 3 miejsce
Czekam na Wasze opinie w kwestii tej nowości:)
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
A czemu z najwieksza iloscia punktow? Nie lepiej dac temat w ktorym mozna bedzie odpowiadac 48 godzin i w nim by sie wpisywalo TYLKO nik osoby ktora wybieramy? ktora najwiecej wniosla itd. A punkty (loczki) by byly tylko dodatkiem za ktory mozna wybrac kolorowy nik czy mozliwosc zalozenia wlasnej grupy?
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
haa, więc wyścig szczurów? nie no, mi się pomysł specjalnie nie podoba (i wszędzie indziej pewnie zaczęłoby się nabijanie postów, ale wierzę, że takie nie jesteście i w zasadzie nic się nie zmieni)
a -- z czystej ciekawości -- jakie są przeliczniki? tzn. ile dokładnie punktów jest za co? Bo widzę, że niektórzy mają kilkaset po pierwszym dniu, ha, ciekawe, czy taka krótka rubryczka wystarczy, jak to ma miesiąc trwać.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
1) W działach Przedstaw Się, Śmietnik, Zabawy i podobnych punkty nie były od początku naliczane, więc nie sądze aby komuś zaliczyło - działy w których nie będzie naliczane trzeba wybrać i uzgodnić, na razie testujemy mechanizm konkurs ruszy dopiero w listopadzie
2) Punktacji nie mogę podać, ale punktowane są: założenie tematu, odpowiedż we własnym temacie, odpowiedź w innym temacie, ilość znaków i inne rzeczy z odpowiednimi wagami.
3) Nie można sobie nabić postów bo jest ograniczenie dziennie, tj na dzień można napisać max 15 postów za które będą przyznawane punkty, więc nie ma możlwości że ktoś napisze sboie dzisiaj 50 a jutro nic, trzeba pisać regularnie.
Było tyle głosów aby wprowadzić ten konkurs a teraz...
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
No własnie cos jest nie tak bo przykładowo: BlackSmile, ma zero punktów a udziela się regularnie ,
Sławek, ma 2089 też sie udziela ale od niedawnego czasu- przepraszam że Ciebie podałam ale chciałam pokazać ten bląd :)
Nie wiem dlaczego, ale jakoś mi ten konkurs nie podchodzi... Chyba każdy z nas wie, kto jest aktywny na forum, a kto mniej. Więc jak dla mnie przyznawanie punktów za pisanie postów jest zbędne. Teraz każdy będzie dużo pisać, żeby mieć jak najwięcej punktów :) Nie można by było zrobić zwykłej ankiety czy coś?
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum