Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Vialink WITA
Autor Wiadomość
vialink 

Punktów
Wysłany: 2008-10-01, 23:36   Vialink WITA

Mówi się, że najtrudniej jest pisać o sobie … spróbuje, zobaczymy jak mi wyjdzie ... ;-)

Jestem Bartek, pochodzę ze Stalowej Woli. Jestem w I klasie liceum.

Jak każdy, zajmuje się szeroko rozumianym pojęciem edukacji. A nieoficjalnie, zajmuje się projektowaniem stron internetowych, webmasteringiem - to moja pasja.
Prowadzę dobrze prosperujące forum młodzieżowe, linku nie podam, żeby nie zostać uznanym za spamera.

Jaki jestem?
To zacznijmy od tego, że jestem taki jaki chcę być. I nie jest to jak może się wydawać oznaka egoizmu, czy młodzieńczego buntu. Mam swoje zasady i poglądy, i to zmianie nie ulegnie.
Przez wielu jestem uważany za oazę spokoju i cierpliwości, jednak jeżeli trzeba coś komuś dobitnie przekazać - nie ma problemu.
Nie wyznaje mody, czy jakiegoś innego popkulturowego badziewia. Staram się tworzyć swój własny styl, i robić tak jak chce. Nie zamierzam kreować się na kogoś kim nie jestem.
Nie nawidzę dwulicowości, kłamstwa i chamstwa. Od ludzi wymagam minimum umiejętności zachowania się.
Idealista, egoista ? … Nie - realista i racjonalista.
Staram się nie tylko istnieć, ale żyć.

Interesuje się tak jak pisałem, webmasteringiem, ale również psychologią i filozofią. I takie najczęściej mam podejście do większości tematów.

Nie liczcie na moje wypowiedzi w tematach "Jaki masz telefon" czy grach forumowych.
Lubię rozmawiać z ludźmi, dyskutować na wszelkie tematy. A nie bawić się w czasem prymitywne gry.

- - -
O mnie może tyle, teraz kilka słów o forum.
Nie podoba mi się styl oraz kolorystyka forum. Ten szary kolor (tekstu) jak dla mnie est zbyt jasny, można dostać oczopląsu chcąc przeczytać dłuższą wypowiedz.
Jeżeli już ma być to co jest ... to proponował bym zrobić, aby tak jak na każdym forum, logo było odnośnikiem do strony głównej. Bo nie za wygodnie jest szukać tego waszego linku w ścieżce - "Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna".

Widzę, że forum nie ma najlepszych wyników, może by warto zrobić, aby na stronie pokazywało aktywnych przez ostatnie 48 godzin, a nie 24 ;-) Będzie to choć trochę polepszało to pierwsze wrażenie.

To tyle ode mnie, wypowiedz trochę chaotyczna, ale jak by nie było jest już trochę późno ;-) ...

Trzeba wiedzieć co się mówi, a nie mówić co się wie.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-10-02, 09:55   

ooo! ale się rozpisałeś :-P
vialink napisał/a:
Jestem w I klasie liceum.

jaki profil?
vialink napisał/a:
Nie liczcie na moje wypowiedzi w tematach "Jaki masz telefon" czy grach forumowych.
Lubię rozmawiać z ludźmi, dyskutować na wszelkie tematy

Tematów do dobrej rozmowy mamy tu wiele, więc wypowiadaj się, wypowiadaj się;)

No i jakiej muzyki słuchasz?

Piszesz mądrze, mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej;)
Witam ładnie;)

lisette 

Punktów
Wysłany: 2008-10-02, 12:43   

Witam bardzo serdecznie, w końcu ktoś, kto pisze wyczerpujące posty (:
Wydaje mi się, że się będzie z Tobą prowadzić ciekawe dyskusje, o ile -- mam nadzieję -- zostaniesz z nami dłużej.

A i piszesz prawie poprawnie po polsku. Ale chwali Ci się, że się starasz (:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-10-02, 16:15   

Podoba mi się Twój podpis ;-)

Witam serdecznie ;]

I jeszcze pozwolę sobie skomentować Twoje uwagi.

vialink napisał/a:
Nie podoba mi się styl oraz kolorystyka forum. Ten szary kolor (tekstu) jak dla mnie est zbyt jasny, można dostać oczopląsu chcąc przeczytać dłuższą wypowiedz.

Też tak an początku uważałam, ale szybko się do tego przyzwyczaiłam i kolor mi w niczym nie przeszkadza.

vialink napisał/a:
Jeżeli już ma być to co jest ... to proponował bym zrobić, aby tak jak na każdym forum, logo było odnośnikiem do strony głównej. Bo nie za wygodnie jest szukać tego waszego linku w ścieżce - "Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna".

Wysilcie się trochę. Wszyscy by chcieli iść na łatwiznę ;P

vialink napisał/a:
Widzę, że forum nie ma najlepszych wyników, może by warto zrobić, aby na stronie pokazywało aktywnych przez ostatnie 48 godzin, a nie 24 ;-)

Hmm... Jeżeli ktoś patrzy na statystyki, to masz rację. Ale myślę, że wiele osób ma w dupie, to ile osób się udziela. Tutaj zwracamy raczej uwagę na jakość ;]

vialink napisał/a:
Będzie to choć trochę polepszało to pierwsze wrażenie.

Aż tak źle jest? :-P

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

nana 

Punktów
Wysłany: 2008-10-02, 17:09   

Witam Cię vialink, Życzę bogatych wypowiedzi na loczus.pl

vialink 

Punktów
Wysłany: 2008-10-02, 22:42   

Heh , no to po kolei.

- - -

Profil oczywiście mat-fiz-inf ... zamierzam iść potem na informatykę.

- - -

Muzyka .... słucham to co mi się spodoba, zazwyczaj gra u mnie jakieś radio internetowe. Nie jestem melomanem.

- - -

lisette napisał/a:
A i piszesz prawie poprawnie po polsku. Ale chwali Ci się, że się starasz (:

Heh, To może inaczej ;-) Staram się pisać poprawnie, wiadomo jestem tylko człowiekiem, i każdemu się zdarzy przeoczyć literówkę czy coś. Nie twierdzę, że jestem nieomylny, a jedynie jest to protest przeciwko niedbalstwu i niechlujstwu.
Bo większość osób na forach pisze "tak aby jedynie dało się przeczytać i zrozumieć o co chodzi". A tak być nie powinno.

- - -

BlackSmile napisał/a:
Wysilcie się trochę. Wszyscy by chcieli iść na łatwiznę ;P

Ok, dla mnie nie ma większego problemu aby przejść na stronę główną.
Moja opinia ... nie chodziło mi o złośliwe wytykanie błędów, ale mam jakieś doświadczenie w webmasteringu, i wiem czego użytkownicy oczekują od stron, które odwiedzają.
Forum... administratorzy nie tworzą go dla siebie, a dla userów, i powinni im jak najbardziej ułatwić i umilić korzystanie z forum ... tak przynajmniej u mnie jest ...

- - -

nana napisał/a:
Witam Cię vialink, Życzę bogatych wypowiedzi na loczus.pl

No jak dla mnie nie jest najlepiej. Szczerze ... zarejestrowałem się Tu, bo jest to nieliczne forum, na którym nie mam konta. Jestem na wielu forach, bo to lubię, lubię dyskusje. Jednak ... nie na wszystkich forach da się porozmawiać.
Lubię fora małe, zasadniczo nowe, bo takie moim zdaniem mają niejaką "duszę".
Są tworzone przez wąską społeczność, co daje fajną atmosferę.
Gdy forum się rozwija, tematy się powoli wyczerpują, i jedzie ono jedynie na "sztucznych" tematach takich jak gry forumowe, czy tematy "jaki masz telefon" albo "jaki jest Twój ulubiony kolor". No i nie można też zapomnieć o zdesperowanych nastolatkach, które nie wiedzą co robić ze swoim życiem, jak chłopak nie zwraca na nie uwagi, albo "Jak upodobnić się do skejta" (taki się pojawił ostatnio u mnie ... :-> )

- - -

Hmmm ... na wszelkie pytania i wątpliwości chyba odpowiedziałem :mrgreen:

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-10-03, 13:55   

vialink napisał/a:
Moja opinia ... nie chodziło mi o złośliwe wytykanie błędów, ale mam jakieś doświadczenie w webmasteringu, i wiem czego użytkownicy oczekują od stron, które odwiedzają.

Ja wiem, że nie chciałeś być złośliwy. Tylko dla mnie jest tak trochę niestosowne tak przy przywitaniu już pisać co się nie podoba. Według mnie, żeby pisać jakieś opinie na dany temat, trzeba trochę się z nim zapoznać.

vialink napisał/a:
Forum... administratorzy nie tworzą go dla siebie, a dla userów, i powinni im jak najbardziej ułatwić i umilić korzystanie z forum ... tak przynajmniej u mnie jest ...

U nas też tak jest. Administratorzy biorą pod uwagę nasze propozycje zmian i nowości ;)

vialink napisał/a:
tak przynajmniej u mnie jest ...

Mogę prosić, żebyś wysłał mi w wiadomości prywatnej link do Twojego forum?
Żadna reklama, tak tylko z ciekawości ;-)

Cytat:
No jak dla mnie nie jest najlepiej. Szczerze ... zarejestrowałem się Tu, bo jest to nieliczne forum, na którym nie mam konta. Jestem na wielu forach, bo to lubię, lubię dyskusje. Jednak ... nie na wszystkich forach da się porozmawiać.

Braku atmosfery nie możesz nam zarzucić, bo tu akurat jest cholernie fajna atmosfera. Też jestem zarejestrowana na innych forach i jak na razie, to tu spotkałam najlepszych ludzi, z którymi da się porozmawiać. Porozmawiać, a nie pogadać.

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

vialink 

Punktów
Wysłany: 2008-10-03, 14:18   

BlackSmile napisał/a:
Tylko dla mnie jest tak trochę niestosowne tak przy przywitaniu już pisać co się nie podoba. Według mnie, żeby pisać jakieś opinie na dany temat, trzeba trochę się z nim zapoznać.

Oczywiście, dlatego nie pisałem o atmosferze forum, jego charakterze i ludziach.
Wyraziłem własną opinie co do wyglądu i strony forum ... no bo z tym raczej zapoznawać się nie muszę :-P

Buka 
I will be always...

Otrzymał 3 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-10-03, 21:44   

vialink napisał/a:

Gdyby użytkownicy bardzo takie czegoś pożądali, to wierz mi, takie coś by bylo. (moje skromne zdanie). Poza tym jeśli masz jakieś ciekawe propozycje to zapraszamy do działu "nasze forum" możesz tam założyć temat ze swoimi pomysłami a nasza władza najwyższa napewno o tym pomyśli;)

Magdzilla 

Punktów
Wysłany: 2008-10-08, 15:05   

Czesc Bartek!!!
Ja w tym miechu jade na wyciecke klasowa do Stalowej Woli xD
Jest tam u Ciebie co zwiedzac?

Angie 

Wysłał 1 piw(a)

Punktów
Wysłany: 2008-10-10, 12:54   

Witamy na forum ;-)