Kiedy¶ miałam fazę na Commandos I , potem na Heroes III , potem na Age of empires II, i tak ci±gle w te gry :D czasem np. commandosa przeszłam całego, to od nowa :D jeszcze potem jak internet mi zainstalowali to z kolegami grałam w heroesa albo age of empires przez neta, to już w ogole nie mozna mnie bylo ociagnac od komputera :D i ci±gle ci±gle to samo. Ale teraz już w to nie gram :P troche sie znudziło. Ponad rok temu zaczęłam grać w sieciówkę. W traviana. Oj od tego to sie normalnie uzależniłam. Jak miałam ataki na osadę to w nocy wstawałam żeby pilnować, jeszcze potem zaczełam grać na drugim serwerze to już w ogóle. Pierwsyz serwer na którym grałam skończył się w wakacje, więc nie było problemu, ale ten drugi ci±gle trwa, ale jako ze w liceum juz nie ma tyle czasu, to oddałam konto i zwyciężyłam nałóg :D czuje sie bez tego taka wolna xD chociaż kusi mnie czasem żeby sobie w to jeszcze pograć, bo gra naprawde wci±ga...
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
ja najczę¶ciej gram na sonce w Tekkena, ale ostatnio mam ochotę na co¶ takiego: http://www.smyk.com/index...ask=view&id=106 - 9.09.2009 wchodzi dopiero do sprzedaży, ciekaw jestem, jak to będzie działać, bo wygl±da spoko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum