To zależy od potrzeb. Obecnie mam abonament i jestem zadowolony, nie wykorzystuje wszystkiego wiec przechodzi na kolejny miesiac a i co rok jakies bonusy sie dostaje
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Obecnie w play bo mam abonament i powiem że to fantastyczna siec. Wcze¶niej miałem 4 lata w Heyah. Wymiatała bo miała najlepsze promocje. Teraz Rz±dzi Play. Czasem też mam w plusie niestety bo ma dużo wiary co mnie wnerwia strasznie. Wszyscy tam s± chociaż jest drogo. Nie rozumiem ludzi, ale cóż ;/
_________________ Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX z Płyt± Główn± Asus P5B Intel P965 | 2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz | Radeon 2600 Pro HIS 512MB DDR2 128bit PCI-e 2xDVI & TV iSilenceIII (Zalman) | Zasilacz: Chieftec 400W | Myszka: A4Tech BW-5UP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum