PLAY - na kartę.Jestem nawet zadowolona. Ale teraz jest taka promocja że jak kto¶ do mnie zadzwoni i rozmawia np. 2 minuty to ja dostaję za to darmow± minutę rozmów.Niestety mam mało ludzi z poza sieci więc z tymi minutami kiepsko :/ .
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
jestem zadowolony z 'darmowego numeru' (do sieci of course), placi sie 10zl i na 30 dni rozmowy i sms za free przez 24 godziny 7 dni w tygodniu
duzo bardziej sie oplaca niz pakiem za 5 zl 500 eskow z moja kobietka duuzo pisze ;)
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-23, 10:25
Ja wła¶nie nie wiem, czy warto z Ery przej¶ć do Plusa.
Ja mam w play na abonament :)
płace 40 zł miesiecznie a dostaje 48 zł na wydanie :) sms do play 10 groszy :) do innych sieci 20 :) (w abonamecie) bo gdy wyjde poza abonament to do play'a mam po 3 grosze :)
Minuta rozmowy :P? to nie wiem
ale wiesz że w abonamecie mam co¶ koło 82 (chyba)
Nie wiem czy to drogo czy nie ale ja jestem zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum