Mój tata ma ere, ja mam plusa.
Ja kupuję karty za 30 zł co miesi±c i jest dużo fajnych pakietów.
On ma ile¶ tam minut za darmo i chyba nic więcej.
Plus ma największy zasięg ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-23, 15:40
A czy Plus ma również jakie¶ fajne telefony? Bo jak wszedłem na stronę internetow± Plusa to ja tam nie widziałem opcji, żeby sobie dobrać telefon.
Ja tam mam orange. Na karte. Ładuje za dyszkę i mam 600 smsów + 4 złote do wydzwonienia. (: Ładuję kiedy chcę i to mi się podoba.
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również ¶więtym spokojem."
ere, przeszłam z plusa do ery bo dupne sa telefony w plusie nic mi nie zaoferowali w przeciwieństwie do ery, no już nie mówię o moim tacie co 10 lat w plusie i też ceny tak jakby przyszedł od pocz±tku
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum