Najpiękniejsze chwile? Dużo ich. W ogóle moje życie jest piękne ;p
Każde zwycięstwo w siatkówce było piękną chwilą. Spotkania z przyjaciółmi są piękne.
Nie wiem co jeszcze. Musiałabym chyba streścić całe moje zycie :d
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Piękne chwile? Dużo ich. Ale nie mam pojęcia, które były aż tak piękne, ze zapamiętam je do końca życia. A jeszcze dużo ich przede mną
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Jakie sa wasze najpiekniejsze chwile jakie zapamietacie do końca zycia?
sądzę że najpiękniejsze są te drobne rzeczy w naszym życiu, które nie zawsze zauważamy. Trudno mi wymienić najpiękniejsze chwile w moim życiu, chyba dlatego że jak narazie było ich nie wiele. Ale wierzę że za jakiś czas te chwile będą
Najpiękniejszymi chwilami w moim życiu są nauczki które dostawałam, dzięki nim jestem niby mocniejsza, wiem co dobre a co złe. W ogóle to sądzę że wszystko przede mną. Narazie tych najpiękniejszych chwil praktycznie nie mam. Pamiętam te najgorsze. A te piękne? Nie wiem. Może i były tylko ich nie dostrzegłam
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Dużo jest takich chwil i dużo jeszcze przed nami.
Piękna może być rozmowa z przyjaciółmi. Piękną chwilą może być pobyt w górach ze znajomymi na obozie. Piękna może być radość, gdy zobaczyłam, że dostałam się do najlepszych szkół w moim mieście. Piękną chwilą może być jeszcze poznanie nowej osoby. Piękny może być pierwszy pocałunek etc.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja się z tym nie zgadzam.
Całe życie jest piękne, a nie tylko chwile. A te niemiłe chwile w zyciu też są piekne. gdyby nie one nie bylibysmy tym kim jesteśmy - to raz. A dwa - nie docenialibysmy tych dobrych chwil (:
A te niezapomniane chwile... W sumie to nie potrafie wymienić wszystkich, bo zbyt wiele ich było. Zarówno tych wspaniałych, jak i tych... pouczających (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum