Na ostatniej wychowawczej miałam temat o wagarach. Jasne s± plusy i minusy tego przedsięwzięcia :) Nie popieram wagarów jak kto¶ chodzi na nie cały czas i ma z tego powodu wiele problemów w szkole i z rodzicami jak się dowiedz±. Każdemu od czasu do czasu należy się chwila swobody w formie wagarów. Raz na jaki¶ dłuższy okres. W końcu wtedy możemy się integrować z innymi wagarowiczami
Czasami nie chodzę.
Ale rzadko, bo u mnie w szkole zawsze dużo się dzieje :)
Ale zazwyczaj rodzice o tym wiedz±.
No bo kiedy np mówię im że mi się nie chce dzi¶ i¶ć to mówi±, że spoko więc nie mam z tym większych problemów.
nie no ja na wagary nie mam po co chodzić bo w skzole się nie nudze zawsze do rodzicó mogę i¶ć jak co¶ się dzieje ale pamietam że parę razy na klasowych byli¶my i było fajnieee na lodach np. ;d
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
pamietam że parę razy na klasowych byli¶my i było fajnieee na lodach np. ;d
A potem jeszcze lepiej na godzinie wychowawczej, nie? ;)
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-30, 12:02
W II gim wagarowałem prawie ci±gle. Prawie zawsze zwiewałem w pi±tki z dwóch ostatnich WFów. A na szkodę i tak mi to nie szło, bo wtedy mieli¶my głupiego WFistę i jak sprawdzał obecno¶ć, to moje nazwisko często omijał. Ale teraz raczej przestane z tym.
pamietam że parę razy na klasowych byli¶my i było fajnieee na lodach np. ;d
A potem jeszcze lepiej na godzinie wychowawczej, nie? ;)
nie wcale że nie bo my to robili¶my jak było no ciepło i w ogóle a parę razy byli¶my na legalnych gdzie nas nauczyciele sami wysałali a raz jak bylismy cała klas± na wagarach i połowa na co¶ wracała i jak nas matka jednej kumepli zobaczyła to powiedziała dobra idĽcie ja wam to załatwię ;d
I'm not ashamed
Of that long December
I love you too
Też tak chcę!
Miałam podobn± sytuację tylko raz w podstawówce. Baba od angielskiego miała sobie co¶ załatwić, było niedużo przed wakacjami i kazała nam zwolnienia pisać ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Też tak chcę!
Miałam podobn± sytuację tylko raz w podstawówce. Baba od angielskiego miała sobie co¶ załatwić, było niedużo przed wakacjami i kazała nam zwolnienia pisać ;]
nas bez zwolnienia wysłali tak od razu im się nie chciało raz matematyczka poszła do odmu obiad robić ogólnie fajnie było na koniec tej klasy raczej też tak będzie ;d
I'm not ashamed
Of that long December
I love you too
nie wcale że nie bo my to robili¶my jak było no ciepło i w ogóle a parę razy byli¶my na legalnych gdzie nas nauczyciele sami wysałali a raz jak bylismy cała klas± na wagarach i połowa na co¶ wracała i jak nas matka jednej kumepli zobaczyła to powiedziała dobra idĽcie ja wam to załatwię ;d
A że tak zapytam... Jaka to szkoła? Podstawówka?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
nas bez zwolnienia wysłali tak od razu im się nie chciało raz matematyczka poszła do odmu obiad robić ogólnie fajnie było na koniec tej klasy raczej też tak będzie ;d
To u nas nawet jak nauczyciel jest chory i to ostatnia lekcja, to nie puszczaj± do domu. Musimy gnić na ¶wietlicy
Co do tematu, to wypadałoby się kiedy¶ wybrać na wagary...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum