nas bez zwolnienia wysłali tak od razu im się nie chciało raz matematyczka poszła do odmu obiad robić ogólnie fajnie było na koniec tej klasy raczej też tak będzie ;d
To u nas nawet jak nauczyciel jest chory i to ostatnia lekcja, to nie puszczają do domu. Musimy gnić na świetlicy
Co do tematu, to wypadałoby się kiedyś wybrać na wagary...
nas czasem też już nie chcą puścić tylko dlatego że to 3 klasa i testyu i w ogle eh
_________________ It's true that I dream less often
I'm not ashamed
Of that long December
The goodness bound by Satan it has been torn
With this baby's precious brow ready for thorns
In your masterpiece beautiful
You speak the unspeakable through
I love you too
Z tego co wiem, nauczyciel nie ma prawa puszczać wcześniej do domu.
Pamiętam, że u mnie zawsze jak nie było ostatniej godziny to zamiast nas do domu puścić dawali nam zastępstwo i do tego musiała to być zawsze fizyka. Z pierwszą godziną to samo, nie dadzą się człowiekowi wyspać.
Teraz czasami nas tylko ksiądz wcześniej do domu wypuści ^^
WifeOfDevil napisał/a:
Co do tematu, to wypadałoby się kiedyś wybrać na wagary...
Ja niedawno byłam, bo nie chciało mi się uczyć 4 rozdziałów słówek z niemca. Dostałam `enkę` na czerwono, gorsze traktowanie u nauczyciela tego przedmiotu [podobno], a na drugi dzień jeszcze jedynkę, bo się nie nauczyłam jednak na tę kartkówkę ;P Fajnie nie? I enka i jedynka... Trzeba poprawić ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Mi sie zdarza uciekać. Nie za czesto ale tak ze 4 razy na miesiac. Rożnie to bywa bo i z ostatniej lekcji i z 3 ostatnich. Ale mamy takiego wychowawce co to usprawiedliwia :)
Ostatnio mojej klasie się zebrało na uciekanie z dwóch ostatnich lekcji. Tylko 4 osoby nie chciały więc zostały, a reszta sobie poszła. A później się okazało że część osób wróciła i na lekcji było 11 osób :) klase to ja mam zgraną, nie ma co :)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
ee to co wy za chłopaków macie w klasach:P Nasi się już od tygodnia przed 8 zaczeli pytać, ze niby dyskretnie, jakie kwiatki lubimy:P Takie ładne hiacynty dostaliśmy:D
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
My zwykłe tulipany, ale zawsze ;) Liczy się pamięć :P
Ale offtop xD
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum