Szkoda,że już trzeba wracać do szkoły. Te wakacje spędziam głownie w domu minus 2 tyg. w górach. Tam troche się we mnie zmieniło. Mam nadzieje,że postanowienia które sobie zapisałam wytrzymaj± ze mn± przez conajmniej rok,bo podobno koncówka wakacji to nalepszy moment na postanowienia.
_________________ W życiu ważne jest to co osi±gn±łe¶...
te ostatnie dni zamierzam przeleniuchować w końcu za półtorej tygodnia do szkoły , na wakacjach byłam w Bułgarii i jestem zadowolona. Wszystko co dobre sie szybko kończy
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
A ja zamiast się cieszyć z ostatnich dni wakacji, to jako¶ tak nie... Wczoraj się smuciłam z powodu porażki siatkarzy, dzi¶ dobili mnie głupi ludzie z miasta (chociaż w sumie sama jestem sobie winna -,-)... Pociesza mnie tylko perspektywa soboty i Dżemu. A co do szkoły, to nie chce tam i¶ć nie dlatego, że nauka, tylko dlatego, że sami idioci teraz wchodz± do naszej szkoły, a te najfajniejsze osoby wychodz±...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
a ja te wakacje to spedzilam wprost cudnie. co chwile wyjezdzalam gdzies. jutro jade do torunia. tak sobie na tydzien do znajomych. dzis mi to wpadlo na mysl. a dopiero co w czwartek wrocilam z tygodniowego wyjazdu. wszystko spontanicznie i wogole udanie. :)
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Teraz mogę już rozpoczać robić podsumowania wakacji :):)
choć mi został jeszcze ich miesi±c ale ciepło zaczyna się kończyć:):)
Na poczatku wakacji wielka rado¶c była- bo obroniłam prace licencjacka
i wielki smutem go zawaliłam jeden egzamin na drugim kierunku - gdyż chyba za bardzo się po¶wieciłam obronie pracy
Potem robienie zakupów:) musiałam pilnować panów cie¶li i blacharzy którzy kryli moj domek :P:P potem wyjazd nad bieszczady - nic specjalnego ale zawsze chwila odpoczynku :)
Ogólnie te wakacje przepłyneły mi bardzo szybko i tak naprawde nie acieszyłam się tym słońcem jeszcze a tu jeszcze troche i zimniutko zacznie się robić :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum