nie no nauka to nieeeeee chcoćby nie wiem co to nie nauka ^^ ja jade do kolezanki potem rodzine poodwiedziam potem kolonie i jak mi czasu starczy to na tym zadupiu ze znajomymy ;]
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Moze jaka¶ praca w łapki wpadnie? To by się hajsu zarobiło troszkę ;p
A tak to pewnie lenistwo, może jakie¶ spotkania z kumpelami, browar, fajki i może troszkę słówek z anglika i budownictwa ^^
prawdopodobnie bede pracowac-- praktyki w kancelarii itp musze odrobic;/
wspołczuje....
Ja planuje wyjazd w góry ;) a co wyjdzie to nie wiem....
Szkoda mi psa samego zostawiac :(
Pewnie przyjaciolka do mnie przyjedzie i na zmiane ;)))
Odwiedze rodzinke tu i tak ;)
Moze tez nad morze pojade ;)))
Wszytsko przede mna... nie lubie czgeos planowac o tyle wczesniej...
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nauka? oczywiscie, ze nie! nawet nie biore tego pod uwage
W tym roku wybieram sie na dwutygodniowe kolonie do Gdańska :D Potem moze gdzies z ekipa pod namioty sie pojdedzie. Planowalam równiez zarobic pare groszy przy rozdawaniu ulotek xD hmm zoabczymy co z tego wyjdzie
Hmm No i już mniej wiecje chyba wiem co będe robiła w wakacje ;)
od 21 czerwca do konća lipca ide do pracy ;) (Czyli w góry nie pojade)
I cały sierpien mi zostaje na lenistwo i jakies małe wypady nad jeziorko itp.
Moze nie bedzie tak zle ;))
Miałam jechać do Turcji na kolonie, ale rodzinne sprawy skomplikowały i nie jade.
Teraz zostałam bez planów.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ja pewnie jak zawsze pojadę do Karpacza... Na pewno przez jeden miesi±c wakacji pracuję... Musze na motor zarobić i na prawko :)
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, ¶miać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Sk±d i dok±d, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
No, my¶lę, że czerwiec i lipiec spędzę w pracy, w sierpniu wypad nad morze z przyjaciółmi, krótkie wycieczki w różne miejsca w Polsce + zlot forumowy.
Je¶li nie będzie poprawki;)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
ja wlasnie wiele fajnych i pochlebnych opini slyszalam o tej miejscowce;)
i nawet przeszlo mi to przez glowke aby tam pojechac na tydzien ze znajomymi :D
hehe ale sie zobaczy jeszcze;)
ja nad Bialym jestem co roku tylko zazwyczaj jezdzilam tak z rodzicami do znajomych a teraz jade ze swoimi ludzmi wiec calkiem inna sprawa :) hmm a daleko masz nad Biale??
ja wlasnie wiele fajnych i pochlebnych opini slyszalam o tej miejscowce;)
i nawet przeszlo mi to przez glowke aby tam pojechac na tydzien ze znajomymi :D
Ja tam jezdze co roku w waacje... mówie Ci buziaczku.. warto ! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum