Hej wam . ;PP .
Mam pytanie . A bardziej do chłopaków. ;)).
Niedługo Walentynki . ;)) . Za niecały miesiąc . ;} .
A zupełnie nie wiem co mogę kupić chłopakowi . ;)) . Na początku myślałam, zeby kupić jakiś perfum ale to zbyt banalne . ;)) .
Tak więc jak macie jakieś pomysły to piszcie . ;)) .
a ja nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, co kupić ukochanej osobie.
ale generalnie dobrze, że zaczęłaś myśleć wcześniej, masz czas przysłuchać się, czy mówi o czymś, o czym marzy, może na coś narzeka, że mu już nie działa, albo jest za stare, albo ulubiony sweter mu się skurczył w praniu i nie ma w czym chodzić, albo wyszła długo oczekiwana przez niego płyta, albo cokolwiek. powinno Ci się udać.
jeśli nie -- możesz pomyśleć nad czymś powiedzmy mniej praktycznym, a bardziej od serca. np. zrobić mu fajną prezentację na komputerze, nagrać wasze ulubione wspólne piosenki na płytę, zrobić album ze zdjęciami, albo zrobić sobie ładne zdjęcie -- powiększyć i zapakować w antyramę. wystarczy odrobinkę się wysilić i pomysły same przychodzą do głowy : P
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
a nie lepiej sie z nim dokladnie dogadac? jak nie do prezentu to do kwoty (i wtedy wykluczysz kilka prezentow) ?
_________________ Gość myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie
Ja sobie wymyśliłam, że gdzieś pojechać na cały dzień. Tylko, że nie bardzo nam pasuje, bo ON ma wtedy studia i przez cały tydzień zaliczenia i kolokwia. Więc nie bardzo nam data spasowała. Ale nam to nie przeszkodziło i pojedziemy sobie nie 14 lutego a 21 lutego :) Więc nie wiem, czy na walentynki trzeba sobie coś koniecznie kupować. Może porozmawiaj ze swoim chłopakiem i zastanówcie się co chcielibyście robić w ten dzień :) Może akurat mój pomysł Ci się spodoba i Twojemu chłopakowi też :)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
a nie lepiej sie z nim dokladnie dogadac? jak nie do prezentu to do kwoty (i wtedy wykluczysz kilka prezentow) ?
Nie wyobrażam sobie takiej rozmowy. "Ej to jaki mamy budżet na prezenty? Jakiej kwoty mam nie przekraczać?" Od razu magia walentynek mija.
XxJustaxX, bardzo dobry pomysł. Wypróbowywałam go kilka razy i niekoniecznie tylko na walentynki.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
eee walentynki, kolejne zagraniczne komercyjne święto będące okazją do napchania kieszeni innym
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum