Z prysznica czę¶ciej korzystam, bo jest bardziej ekologiczny i mniej wody się zużywa ;)
Ale k±pać też się lubię ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
A ja wolę prysznic.
Dzięki temu marnuję o wiele mniej wody, wszystko załatwiam szybko, a rano momentalnie się budzę. Polecam, bo jeżeli sami nie będziemy dbać o nasz± planetę, to nikt inny tego za nas nie zrobi.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-27, 22:06
Ja też tak jak BUKA wolę wannę. Jest wygodniejsza od prysznica. A jeszcze trochę i będę miał remont w łazience to z tat± planujemy sobe kupić jakie¶ małe jacuzzi. xD xP
A ja uwielbiam długie k±piele. Cudowne odprężenia. A do tego płyn do k±pieli... ach :D
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Zależy kiedy.
Je¶li jestem zmęczony i chcę sobie odpocz±ć to wanna jest idealna.
Je¶li natomiast się gdzie¶ spieszę, to nic nie zast±pi 2'minutowego prysznicu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum